Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Yüksek tavanlı mekanlarda hangi aydınlatma ürünleri kullanılmalı

20-11-2022 16:53
Yüksek tavanlı mekanlarda hangi aydınlatma ürünleri kullanılmalı

Yüksek tavan aydınlatma sistemleri kullanım yerleri ve özel tasarımları bakımından endüstriyel aydınlatma sistemleri olarak kategorize edilmektedir. Fabrikalar, depolar, spor salonları gibi yüksek tavanlı ve çok geniş iş sahalarının yeterli olarak aydınlatılması için özel olarak tasarlanmış endüstriyel aydınlatma sistemlerinin kullanım amaçlarına göre pek çok çalışma prensibi olmalıdır. Bu özelliklerden en önemlisi gece ve gündüz saatleri arasında iki farklı çalışma modu olmalıdır. Bu özellik sayesinde yüksek enerjili ve enerji tasarrufu sağlarsınız. Eğer bu özelliğe sahip olmayan bir ürün tercih ederseniz iş sahanızı aydınlatmak için harcayacağınız yüksek oranda elektrik enerjisi, çok yüksek miktarlarda elektrik faturalarına sebep olacaktır.

Endüstriyel Aydınlatma

Özel olarak tasarlanmış endüstriyel aydınlatma sistemlerinin diğer bir önemli etmeni ise çalışanların gözlerini yormadan, verimli bir şekilde çalışmalarına yardımcı olmalıdır. Aynı zamanda endüstriyel aydınlatma sistemleri her türlü zorlu koşula ve dış etmene de dayanıklı olmalıdır. Sizler de depo, fabrika, spor salonu gibi yüksek tavanlı çalışma sahalarına sahipseniz bu prensiplere sahip olan endüstriyel aydınlatma sistemlerini tercih ederek en iyi ve verimli şekilde uzun yıllar iş sahalarınızı uygun fiyatlara aydınlatabilirsiniz.

Endüstriyel Led Armatür

Yüksek tavan aydınlatma sistemlerinden en çok tercih edilen ürünlerden olan endüstriyel led armatür sistemleri fabrika, depo, spor salonu gibi yüksek ve geniş tavanlı iş sahalarını aydınlatmak için özel olarak tasarlanmış aydınlatma sistemleridir. Bu tarz iş sahalarına ve çalışma alanlarına özel olarak hazırlanmış endüstriyel led armatür sistemleri standartların üzerindeki kalitesi ile yüksek güçte bir aydınlatma ve ona oranla düşük bir enerji harcama sistemine sahiptir.

Yüksek Tavan Aydınlatma

Gece ve gündüz olarak iki ayrı çalışma metoduna ve enerji tasarrufu yapma özellikleri ile iş sahalarınızı bir yandan tam verimli bir şekilde aydınlatırken diğer yandan ise elektrik faturalarınız beklediğiniz altında bir meblağda gelmesini sağlayabilirsiniz. Sizler de eğer yüksek tavan aydınlatma ile iş ve çalışma alanlarınıza estetikgörüntü katabilirsiniz. Özel olarak tasarlanmış endüstriyel led armatür sistemlerini tercih ederek hem yüksek oranda istediğiniz gibi bir aydınlatma hizmetine sahip olursunuz. Böylelikle hem de daha düşük elektrik faturaları ödersiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.