Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Yüksek Tavanlı Endüstriyel Tesislerde Nasıl Bir Aydınlatma Sistemi Kullanılmalı?

13-11-2020 12:15
Yüksek Tavanlı Endüstriyel Tesislerde Nasıl Bir Aydınlatma Sistemi Kullanılmalı?

Endüstriyel aydınlatma özellikle yüksek tavanlı endüstriyel tesislerde oldukça önemlidir. Yüksek tavanlı ve geniş alanlarda ışık ihtiyacını gidermek, büyük bir ihtiyaçtır. Hem maddi açıdan bir yük olabilecek aydınlatma ihtiyacı aynı zamanda zor alanlarda kullanıldığı için de başlı başına bir iş yükü olacaktır. Endüstriyel aydınlatma sistemleri, kullanıldığı tesise göre değişkenlik gösteren özelliklerde üretilmektedir. Hem kullanıldığı ortama uyum sağlayacak ve dayanım gücü yüksek armatürler olmalıdır hem de elektrik harcaması bakımından mutlaka tasarruflu bir sistem olmalıdır. Endüstriyel aydınlatma tesisatları kullanılırken bu hususlara dikkat etmek oldukça önemlidir. Aydınlatma sistemlerinin kurulacağı alanların iç mekan ya da dış mekan olması oldukça önemlidir. Geniş alanlara sahip olan bu mekanlarda ışıklandırma ihtiyacının yeterli olması gerekmektedir. Bundan dolayı da doğru ışık kaynakları tercih edilmelidir.

Endüstriyel Led Armatür

Endüstriyel led armatür sistemleri özellikle çalışma alanlarında kullanılır. Bundan dolayı da personellerin iş yaparken yeterli ışığa sahip olması, iş sırasında aydınlatmanın yetersizliği sebebiyle kazaların olmaması ve imalatın hatalı olmaması için doğru aydınlatma sistemlerinin kullanılması oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra aşırı ışıklandırma personellerin gözlerini yoracakken ayı zamanda yetersiz ışık, iş verimini düşürecektir. Bu noktada dengeyi sağlayacak bir ışık sistemi kullanmak oldukça önemlidir. Endüstriyel aydınlatma sistemlerinde mutlaka kaliteyi sağlamak için tesisatın doğru olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Işık şiddetine, ışığın gözleri kamaştırmamasına, ışığın dengeli dağılmasına, ışıl gölgesine ve aydınlatmanın eşit olmasına dikkat etmeniz oldukça önem teşkil eder. Endüstriyel aydınlatma sistemleri işlevsel bir stil elde etmek için de kullanılabilmektedir. Özellikle endüstriyel lambalarda parlak nikel ya da mat siyah renkler kullanabilirsiniz.

Yüksek Tavan Aydınlatma

Yüksek tavan aydınlatma sistemleri endüstriyel aydınlatma anlamında en çok tercih edilen sistemlerin başında gelmektedir. Özellikle bu aydınlatma sistemleri endüstriyel aydınlatma ihtiyacını karşılayan en ideal çözümdür. Özellikle civa içermeyen ve çevre dostu olan led yüksek tavan aydınlatma sistemleri, endüstriyel ortamlarda yaygın olarak kullanılan aydınlatma sistemleridir. Endüstriyel aydınlatma sistemleri satın alırken doğru planlama yapmanız oldukça önemlidir. Piyasayı doğru şekilde araştırmanız ve uzun vadeli kullanım olanağı olan kaliteli ürünleri tercih etmelisiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.