Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Yüksek Tavan Armatürü Kullanılmasının Başlıca Nedenleri

22-03-2021 11:26
Yüksek Tavan Armatürü Kullanılmasının Başlıca Nedenleri

Yüksek tavan armatürü uygun fiyatlı bir aydınlatma çözümü sunmasıyla beraber çok büyük alanlarda da güvenle kullanılabilen aydınlatma sistemleridir. Özellikle çok büyük iş yerleri için aydınlatma çözümünü pratik şekilde sunmaktadır. Büyük depolar, alışveriş merkezleri ya da fabrika aydınlatma sistemleri için hem estetik hem de ekonomik bir çözüm olarak yüksek tavan armatürü kullanılmaktadır. Büyük depo ve fabrika aydınlatmak için özel olarak tasarlanan bu endüstriyel armatür çeşitleri, fabrikaların ya da alışveriş merkezlerinin boyutlarına göre de ihtiyaçlara uygun şekilde üretilmektedir. Özel tasarlanan ürünler olduğu için de rengi seçilebilmektedir. Banyo ya da yüksek tavan gibi zor alanlarda da kolay kullanım imkanı sunar. Bu sayede çok konforlu ve dayanımı yüksek ürün çeşitleridir. Bu hususun ötesinde uzun ömürlü kullanım imkanına da sahiptir. Bundan dolayı da sık sık değiştirme ya da tamir gibi durumlar söz konusu olmamaktadır. Led panel sistemleri sıva üstü ve sıva altı olarak iki farklı biçimde de kullanılabilmektedir. Özellikle led panelleri istediğiniz renk çeşidine göre özel olarak dizayn edilmektedir. Sıva altı led panel aydınlatma sistemleri, asma tavanlardaki 60x60 çapındaki deliklere yerleştirilir. Bundan dolayı da geniş bir aydınlatma imkanı sunmaktadır. Sıva üstü led paneller ise tavanda delik olmayan beton ya da farklı ürünlerden özel olarak tasarlanmaktadır. Bu özelliği ile tavanlara sıva üstü aparatı ile montajlanarak kolayca kullanım imkanı da sağlar.

Led Yüksek Tavan Armatürü

Led yüksek tavan armatürü çok yüksek tavanlarda en yaygın şekilde kullanılan aydınlatma ihtiyacını karşılamanızı sağlar. İç mekanlardaki aydınlatma gereksinimlerinin enerji bakımından tasarruflu şekilde karşılanmasını sağlamaktadır. Sıva üstü panel armatür çeşitleri özellikle ışık gereksinimin de çok yüksek verimli şekilde karşılanmasını sağlar. Led yüksek tavan armatür modellerinin ışık yayım gücü diğer aydınlatma sistemleri ile karşılaştırıldığında oldukça uygundur.

Endüstriyel Led Aydınlatma

Endüstriyel led aydınlatma sistemleri büyük iş yerleri ve fabrikalar için özel olarak tasarlanan aydınlatma sistemleridir. Fabrikalarda, depolarda, mağazalarda ya fa farklı iş alanlarında sıkça kullanılır. Oldukça şık ve estetik bir görüntü ile kolay şekilde kullanılabilmesinin ötesinde en büyük avantajı ise elektrik tasarrufu da sağlamaktadır. Led aydınlatma sistemleri 15 sene kullanım ömrüne sahip olan, dayanımı yüksek ürün çeşitleridir. Boyut açısından da tavanda kolayca kullanılabilir. Bu özelliği sayesinde birçok sisteme oldukça kolay şekilde her koşulda ve ortamda kolayca monte imkanı sunmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.