Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Yüksek Tavan Armatürü Konusunda Yeni Nesil Aydınlatma Çözümleri

04-09-2021 23:23
Yüksek Tavan Armatürü Konusunda Yeni Nesil Aydınlatma Çözümleri

Geçmişte ve günümüzde aydınlatma önemli bir yere sahip olmuştur. Birçok alanı aydınlatmada farklı çeşitler kullanılmaktadır. Bunlardan biri de yüksek tavan armatürleridir. Genellikle 6 metre ve üstü alanlarda kullanılan yüksek tavan armatürleri elektrik tasarrufu ve mekanın daha iyi aydınlatılması için önem değeri yüksek bir alternatiftir.

Yüksek Tavan Led Armatür

Yüksek tavan led armatür genellikle yüksek ve aydınlatma ihtiyacının fazla olduğu mekanlar olan iş alanlarında, yüzme havuzlarında, fabrikalarda,spor alanlarında, endüstriyel tesislerde, otoparkta,toptan perakende satış alanlarında, ofislerde, metro istasyonlarında ve birçok alanda kullanılmaktadır. Yüksek tavan armatürlerin kullanıldığı alana göre birçok çeşidi de bulunmaktadır. Örnek verecek olursak 40W mavi tavan armatürü, 100W led yüksek tavan armatürü, 100W ledli 4200K HighBay, yüksek tavan armatürü 200W gibi çeşitleri bulunmaktadır.

Yüksek Tavan Led Aydınlatma

Yüksek tavan led aydınlatma diğer aydınlatma çeşitlerine göre önemli bir üstünlüğe sahiptir. Klasik flamanlı ampullere göre uzun ömürlü olması ve düşük enerji harcaması ile çok daha ekonomiktir. Başka bir üstünlüğü ise farklı renk seçenekleri ve şık görünümleri ile dikkat çekici olmasıdır. Yanma ve çarpma tehlikesi olmadığından daha güvenlidir. Doğal ışık vermeleri sebebiyle de çevre dostu olan led aydınlatma sisteminin, led ampuller, led paneller, led spotlar, led projektörler, şerit ledler, led tavan armatürleri gibi birçok farklı ürünleri vardır.

Yüksek Tavan Armatürü

Özellikle sanayi alanlarında çalışanlar için aydınlık bir alan oluşturup iş verimini artıran yüksek tavan armatürü, sensörlü çeşitleriyle de birçok alanda kullanılmaktadır. Birçok alanda kullanılmasının sebebi ise sensörlü olması ile daha fazla elektrik tasarrufu sağlaması ve aydınlık bir ortam oluşturmasıdır. Sensörlü çeşitleriyle kullanılan yüksek tavan armatürleri mekan tuvaletleri, merdiven boşlukları, apartman girişleri gibi birçok bina girişlerinde de kullanılarak enerji tasarrufu sağlanmaya çalışılır. Genellikle bu alanlarda manuel aydınlatma kullanılması halinde ışığın söndürülmesi unutulduğundan dolayı daha fazla enerji tüketimi olacağından sensörlüyü tercih etmeniz daha akıllıca olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.