Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Yüksek Işık Gücünün Yanı Sıra Dekoratif Tasarımlara Sahip Led Aydınlatma Ürünleri

14-10-2020 10:56
Yüksek Işık Gücünün Yanı Sıra Dekoratif Tasarımlara Sahip Led Aydınlatma Ürünleri

Led aydınlatma, tasarruflu ve ışık verimi açısından ihtiyaçlara yönelik çözüm sunan yeni nesil sistemleri ifade etmektedir. Yüksek ışık gücünün yanı sıra dekoratif tasarımla da evinizin temasını da belirlemenize destek sağlamaktadır. Led aydınlatma sistemlerini tüm aydınlatma ortamlarında tercih edebilirsiniz. Özellikle iç mekan ya da dış mekanlarda led aydınlatma sistemlerinden faydalanmanız da mümkün. Dekorasyonun en önemli noktası elbette aydınlatma olacaktır. Aydınlatma ürünleri sayesinde tüm iç ve dış mekanın atmosferini değiştirebilirsiniz. Tüm bu dekorasyon işlemlerini yaparken aynı zamanda tasarruflu olarak elektrik harcayabilirsiniz. Led ampuller sayesinde tüm iç mekanlarınızı tasarruflu ve şık şekilde aydınlatmanız oldukça mümkündür. Led ampuller, en yüksek verimi alabileceğiniz sistemlerin başında gelmektedir. Işık yayım gücü diğer aydınlatma kaynakları modellerine kıyasla özellikle çok daha düşük enerji tüketerek harcamaktadır. Led ampullerin ortalama 15 sene kullanım ömrüne sahiptir. Boyut olarak oldukça az yer kaplar. Bu sebeple de birçok sisteme oldukça kolay şekilde adapte olabilmektedir. Isınma yapmadığı için sağlık açısından risk teşkil etmez. Aynı zamanda yakma tehlikesi söz konusu olmamaktadır.

Led Aydınlatma Sistemleri

Led aydınlatma sistemleri günümüzde en yaygın kullanılan ve tasarruflu aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Led aydınlatma Light emitting diode ifadelerinin kısaltılmış halidir. Ledlerin çalışma sistemleri yarı iletkenliğe dayanarak ortaya çıkar. Bu özelliği ile çok daha az ışık ile odayı çok verimi şekilde aydınlatma imkanına da sahiptir. Led aydınlatma sistemleri araba ışıklarında, uçakların aydınlatmalarında, iç ve dış mekan aydınlatmalarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Led aydınlatmalar bunun ötesinde iç ve dış mekanların dekoratif olarak da daha şık gözükmesini sağlar. Uzun ömürlü şekilde kullanabileceğiniz led aydınlatmalar özgün tasarımlı ve dayanıklı şekilde dizayn edildiği için evinizin dekorunda da tercih edebilirsiniz.

Elektrik Malzemeleri

Elektrik malzemeleri kapsamında sayısız ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Led aydınlatma, şerit ledler, sıva altı panel led armatürler, sıva üstü panel led armatürler, el fenerleri, rüstik led ampuller, tasarruflu ampul çeşitleri, halojen ampuller, akkor ampuller gibi birbirinden farklı elektrik malzemelerini tek bir siteden bulabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.