Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Yüksek Işık Gücüne Sahip Şerit Led Çeşitleri

14-10-2020 10:53
Yüksek Işık Gücüne Sahip Şerit Led Çeşitleri

Şerit led, enerji tasarrufu sağlayan led aydınlatma sistemleri olarak tanımlanmaktadır. Şeritli led sistemleri üzerinde belirli aralıklarla ledler mevcut olan, kendinden yapışkanlı esnek bir yapıya sahiptir. Genel itibari ile 5 metrelik bir ruloya sarılı halde satışa sunulmaktadır. Ledler genel olarak belirli aralıklarla kesilmektedir. Ya da uç uca eklenir ve dilerseniz daha uzun dilerseniz de daha kısa şekilde kullanabilirsiniz. Şerit led sistemleri genel olarak 5V, 12V veya 24V DC gerilim ile çalışan bir sistemdir. Piyasada yaygın şekilde satılan şerit LED’ler 12V gerilimle çalışacak şekilde dizayn edilir. Şerit LED‘ler, ekonomik fiyatıyla seçim tercihidir. Bunun yanı sıra özellikle, kurulumu kolay ve ortamın görünümünü anında değiştiren en işlevsel aydınlatma sistemlerinin de başında gelir. Enerji tasarrufu sağlayan şerit led modelleri arasından sizin için en uygun şerit led ışıklar arasından seçim yapabilirsiniz.

Şerit Led Işık

Şerit led ışık enerji tasarrufu için en etkili aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Bu noktada dikkat etmeniz gereken en mühim konuların başında ise şerit LED’i nerede kullanacağınıza karar vererek seçim yapmanız gelecektir. İç mekanda kullanım için birçok farklı alan söz konusudur. İç mekan için şerit led ışık arayışınız varsa tavana, dolaplara, vitrinlere, merdivenlere, televizyon ünitesine veya televizyonunuzun arkasına yapıştırarak da kullanabilirsiniz. Dış mekanda şerit led ışık kullanacaksanız özellikle suya, toza ve neme karşı dayanıklılığa ihtiyacınız olacaktır. Bu sebeple de dış mekanlar için özel olarak dizayn edilmiş olan, piyasada silikonlu olarak tanıtılan şerit led ışık sistemleri arasından seçim yapmanız gerekmektedir. Bu özellikler dışında ise yalnızca dış mekanlarda değil, suya ve neme karşı dayanıklılığın arandığı mutfak, banyo gibi alanlarda da bu şerit Ledleri de kullanarak seçim yapmanız mümkün. Işık rengini de kullanım alanlarınıza göre tercih edebilirsiniz. Şerit LED’ler genel olarak Beyaz, Kırmızı, Yeşil, Mavi veya RGB olarak sınıflandırılmaktadır. Ancak LED teknolojisinin sunduğu imkanlar sayesinde çok farklı renkleri de sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Bu noktada ihtiyaç ve alışkanlıklara göre sizin için en uygun şerit led ışık çeşitleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Şerit Led Fiyatları

Şerit led fiyatları şerit uzunluğuna, şerit markasına, ışık kalitesine farklı fiyat aralıklarında satışa sunulmaktadır. Özellikle bu ışık çeşitleri için fiyatlar, sağladığı tasarruf özelliklerine göre değişmektedir. Şerit led fiyatları için dikkat etmeniz gereken konuların başında ürünün elektrik tasarrufu sağlaması ve kaliteli malzemeden üretilmesidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.