Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Yer Kaplamayan ve İnce Tasarımları ile Minimalist Linear Armatür Seçimleri

21-08-2018 13:39
Yer Kaplamayan ve İnce Tasarımları ile Minimalist Linear Armatür Seçimleri

Linear armatür günümüzde şık tasarımları ile ön plana çıkan ve aynı zamanda enerji tasarrufu gibi birçok avantajı sayesinde de sıkça kullanılan aydınlatma kaynaklarından biridir. Aydınlatma alanında kullanılan elektrik enerjisi; tüketilen elektrik enerjisi unsurları arasında en fazla yer kaplayan alan olduğu için bu aşamada enerji tasarrufu sağlayan kaynakların kullanılması oldukça önem teşkil ediyor. Armatür modelleri arasında da linear armatür bu aşamada enerji tasarrufu bakımından oldukça avantajlı.

Linear Armatür ve Minimalist Armatür Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Linear armatür genel olarak floresan lambalı aydınlatmaların kullanıldığı kamusal alanlarda yani ofis, hastane ya da okul gibi ortamlarda gün boyu elektriğin kullanıldığı ortamlarda optimum enerji kullanımı sağlamaktadır. Enerji tasarrufu ile beraber günümüzde görsel açıdan da tatmin edici şekilde dizayn edilen minimalist armatür seçimleri bu sebeple oldukça rağbet görmektedir. Hem aydınlatma kaynağından maksimum verimin sağlanması hem de enerji tasarrufu ile beraber linear armatür modellerinin uzun süre kullanım ömrünün olması birçok yönden avantaj sağlamaktadır. Genel olarak bakım giderlerinin de oldukça azaltılması minimalist armatür çeşitleri ile mümkün hale gelmiştir.

Günümüzde elektriğe olan ihtiyacımızın artması sebebiyle enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma çözümlerine olan rağbet artmıştır. Bundan dolayı da LED kaynakların önemi daha da anlaşılmaya başlanmıştır. Armatür modelleri elektrik bağlantılarında herhangi bir değişiklik yapmadan floresan lambalarla değişebilmektedir. Linear armatür modelleri genel oldukça yaklaşık olarak %50 oranında tasarruf sağlayan ışık kaynaklarıdır. Oldukça uzun ömürlü olmaları sebebiyle de yatırım olarak kabul edilirler. Genel olarak düşük sıcaklıktan etkilenmeyen özellikteki linear armatür modelleri tercih edilir. Renk kararlılığı bakımından da linear armatür çeşitleri oldukça yüksek oranlara sahiptir. Genel olarak civa içermeyen bu armatür modelleri genel olarak oldukça çevre dostu bir yapıya sahiptir. Bunun dışında linear armatür modellerinin genel olarak led tüpler ile kullanılması sayesinde birçok olumlu ve maddi avantaj da elde edilmiş olacaktır. Yalnızca işlevsel anlamda değil görsel anlamda da oldukça tatmin edici şekilde tasarlanmış olan minimalist armatür modelleri ortama şıklık ve ambians katacaktır.

Armatür Fiyatları Nedir?

Armatür fiyatları tercih edilen armatür modeline göre değişmektedir. Genel olarak klasik armatürlerinden bir tık daha fazla fiyata sahip olsalarda kullanım ömrü ve sağladığı enerji tasarrufu ile bu durumu telafi etmekte ve kısa sürede kara geçmeye yardım etmektedir. Armatür fiyatları genel olarak uçuk rakamlarda değildir, bundan dolayı da oldukça ekonomik ve her bütçe için uygun yapıdadır. Armatür fiyatları dışında tarz ve stil anlamında da birçok model üretilmiştir. Dizayn edilen ortama en uygun şekilde uyacak armatür modelleri bulmak, zengin çeşitlilik arasından oldukça kolaydır. Bu denli zengin çeşitliliğin olması da fiyat skalası bakımından da geniş fiyat aralıkları avantajı ortaya koymaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.