Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Yaşam Alanlarına Değer Katmak İsteyenlerin Tercih Ettiği Anahtar Modelleri

14-10-2020 11:04
Yaşam Alanlarına Değer Katmak İsteyenlerin Tercih Ettiği Anahtar Modelleri

Anahtar priz, modern yapılarda en çok tercih edilen priz sistemini ifade etmektedir. Yaşam alanlarının pratik, güvenli ve işlevsel olmasını isteyen işletmeler, evler ya da yaşam alanları için de en çok tercih edilen priz çeşidi anahtar priz modelleri olmaktadır. Priz çeşitleri kullanım alanlarına göre farklı yapı ve ebatlarda üretilmektedir. Özellikle prizin kullanılacağı alan ve elektriğin geçtiği yapıların nemli olmaması en önemli detayların başında gelmektedir. Takılacak olan anahtar priz yapılarının yalıtkan özellikte olması gerekmektedir. Bundan dolayı da birinci sınıf malzemelerden üretilmiş olması oldukça mühimdir. Takılacak olan anahtar priz yapılarının yalıtkan özellikte olması gerekmektedir. Günümüzde nemli alan prizleri, topraklı ve topraksız prizler gibi her alana uygun farklı priz seçenekleri üretilmektedir. Bundan dolayı da priz seçiminde kullanım alanlarını da göz önünde bulundurmanız oldukça önemlidir. Özellikle çocukların güvenliği için dizayn edilen kablosu altından geçen prizler, en çok kullanıma tercih edilen priz modelleri arasında yer almaktadır. Anahtarlı prizlerin farklı kullanım alanlarına göre, farklı seçenekleri arasından da seçim yapabilirsiniz. İstediğiniz yapıya göre priz çeşidi seçebilir ve satın alabilirsiniz.

Anahtar Priz Modelleri

Anahtar priz modelleri en genel tanımı ile iki ayrı lamba ya da tek lambayı kumanda eden sistemleri ifade etmektedir. Elektrik bağlantılarının yapılabileceği özel geçiş alanları sayesinde kolay şekilde montaj imkanı da sunmaktadır. Özellikle bu aşamada kullanılan anahtar priz malzemelerinin ısıya dayanıklı olması da önem teşkil eder. Yapı veya binalarda kullanılacak alana göre ihtiyacınız olan anahtar prizi tercih edebilirsiniz. Büyük yapılarda 6’lı ve 5 metrelik çoklu priz kullanımı ile daha işlevsel bir seçim yapabilirsiniz. Bu sayede her yere yetişebilen kablosu ve çoklu priz seçenekleriyle, elektrik ihtiyacınızı da daha konforlu şekilde karşılamanız mümkün.

Anahtar Priz Fiyatları

Anahtar priz fiyatları satın alacağınız priz yapısına göre değişmektedir. Prizlerin farklı ve uygun fiyatlarda seçeneklerine göz atabilirsiniz. Özellikle sitemiz üzerinden yapacağınız alışverişlerde kampanyalı fiyatlar arasından seçim yapabilirsiniz. Montaj ya da kullanım sırasında sorun yaşamayacağınız kalitede prizler seçmeye her zaman önem vermeniz gerekmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.