Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Yaşam Alanınıza Farklı Bir Ambians Katmak için Kullanabileceğiniz Rustil Led Ampül Modelleri

13-11-2020 12:10
Yaşam Alanınıza Farklı Bir Ambians Katmak için Kullanabileceğiniz Rustil Led Ampül Modelleri

Rustik led ampül klasik ampul çeşitlerinden çok daha estetik ve popüler bir aydınlatma kaynağıdır. Özellikle iç mekanlarda kullanılan dekoratif ampul modelleri arasında yer alan rüstik led ampuller, sarı renkli olarak tercih edilmektedir. Şık tasarımları ve farklı formları sayesinde yaygın şekilde tercih edilmektedir. Son günlerin en popüler aydınlatma sistemi olan rüstik aydınlatma çözümleri özellikle Edison akkor lamba olarak ifade edilmektedir. Armut formunda olan bu lamba ve aydınlatma sistemleri enerji verimliliği de sağladığı için hem estetik hem de tasarruf açısından oldukça tercih edilmektedir. Bu aydınlatma sistemleri elektrik akımı ile temas eder ve ardından akkor duruma gelerek ışık yaymaya başlar. Bundan dolayı da aydınlatma tesisatının temel sistemleri arasında yer almaktadır. Gelişen teknoloji ile beraber ampullerin tasarımları ve şıklığı da değişmiştir. Akkor aydınlatma sistemleri yerine, led lambaların tercih edilmesi sayesinde tasarruflu bir ışık sistemi elde edilmiştir. Bu sistemler arasında da en çok tercih edileni rüstik tasarımlar olmaktadır.

Rustik Led Ampul

Rustik led ampul aydınlatma kaynakları özellikle nostaljik görüntüsü ve estetik yapısı ile hem işyerlerinde hem de evlerde yaygın olarak tercih edilmektedir. Rustik ampul çeşitleri özellikle farklı boyutlarda ve şekillerde üretilmektedir. Aynı zamanda kalp, origami, kıvrık ya da buji gibi farklı çeşitlerde de üretilmesi söz konusudur. Bu ampulleri salonda, mutfakta, yatak odasında, koridorlarda, iş yerlerinde, ofislerde ya da işletmelerde kullanabilirsiniz. Rustik ampul sistemlerinde içindeki aydınlatma kaynağının şekline de karar verebilirsiniz. Bazı modeller tasarım açısından oldukça farklı desenlerde aydınlatma sağlarken, bazı modellerde harf ya da kalp gibi farklı şekiller söz konusu olabilmektedir. Genel olarak en çok sevilen tasarımların başında kristal görünümlü olan küre ampul modeller tercih edilmektedir.

Led Ampul Modelleri

Led ampul modelleri oldukça farklı formlarda tasarlanmaktadır. Mum modellerden, kalp modellere kadar birçok farklı ampul çeşidi bulunmaktadır. Özellikle sarı ışıklı ürünler tercih edilirken, beyaz ışıklı modeller de söz konudur. Model ve tasarımlara sitemiz üzerinden göz atabilirsiniz. Sizin için en uygun modele karar verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.