Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Wi-Fi Özelliği Sayesinde Uzaktan Kontrol İmkanı Sağlayan Cata Akıllı Priz Sistemleri

07-07-2021 01:05
Wi-Fi Özelliği Sayesinde Uzaktan Kontrol İmkanı Sağlayan Cata Akıllı Priz Sistemleri

Yaşam alanları içerisinde birçok elektronik alet kullanılmaktadır. Bu alet sayesinde artık oturduğunuz yerden kalkmadan kontrol sağlayabilirsiniz. Prizlerde Wifi ve bluetooth ile çalışan türler vardır. Son teknoloji olan ise Wifi ile çalışan prizlerdir. Wifi ile çalışan bu prizlere akıllı prizler ismi verilir. Bu priz türlerinde uzaktan istediğiniz zaman Wifi yardımı ile prizi kapatabilir ve yine istediğiniz zaman açabilirsiniz. Ayrıca bu sistem için herhangi bir yazılım gereksinimi de bulunmamaktadır. Yalnızca Wifi özelliği bulunan bir elektronik cihaz bu son teknolojiyi kullanmak için yeterlidir.

Cata Akıllı Priz

Türkiye ve hatta dünya üzerinde enerji tüketimi geçmiş yıllara göre fazlaca artış göstermiştir. Hala artış göstermekte olan bu enerji tüketimini azaltmak yine insanların elindedir. Enerji tüketimini azaltmak için bu enerjileri kontrol altına almak gerekmektedir. Kablo olmadan Wifi ile kontrol edilen Cata akıllı priz sistemleri ile enerji kontrol altına alınabilir. Ev ya da iş yeri farketmeksizin tüm yaşam alanlarında bulunabilen bu akıllı priz sistemi yapay zeka müdahaleye açık şekilde dizayn edilmiştir. Örneğin ev hanımlarının en çok şikayetçi olduğu konu ütü sonrasında fişi prizde unutmaktır. Ütüyü prizde unutup evden çıkan bireyler bu akıllı priz sistemi ile prizini uzaktan kontrol edebilirler. Bu sistem bireylere bir başka yerden de bu prizi kapatma şansı tanımaktadır.

Cata Akıllı Wifi Priz

Cata akıllı Wifi priz ile sıradan evler de artık akıllı bir eve dönüşüyor. Lambalar, televizyonlar ve hatta kahve yapan makineler bile bu priz ile kontrol altına alınan birer elektronik alete dönüşmektedir. Bu akıllı prizler ile akıllı telefonunuzdaki uygulamasından uzaktaki bir cihazı açıp kapatma yetisine sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra bireyler bir saat ayarı yaparlar. Örneğin birey saat 15.00’da prizdeki aletin kapanmasını istiyorsa o prizdeki alet tam da belirtilen saatte devre dışı kalır.

Cata Akıllı Ev Sistemleri

Cata akıllı ev sistemleri cata akıllı priz, akıllı kamera vb. aletlerle oluşturulmaktadır. Bu akıllı aletler ile eviniz artık akıllı bir eve dönüşecektir. Uzaktan kullanıma sahip bu prizler ile uzaktan evlerinizin lambalarınızı açıp kapatabilir, pişme saati gelmiş yemeğinizin altını bile kapatabilirsiniz. Evini akıllı bir ev yapmak isteyen bireyler için üretilmiş akıllı priz her alana hitap etmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.