Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Viko Telefon Prizi Nasıl Bağlanır

04-09-2021 23:03
Viko Telefon Prizi Nasıl Bağlanır

Viko prizi telefon prizinin çok zor ve karışık olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak oldukça kolay bir işlemdir. Teorik bilginiz varsa ya da temel bir eğitiminiz varsa 30 dakikada takabilirsiniz. Priz türüne karar verdikten sonra işlemi yapmaya başlayabilirsiniz. İşleme başlamadan önce prizin türüne karar vermelisiniz. Konuyla ilgili az bilginiz bile olsa telefon prizinizi kendiniz bağlayabilirsiniz. Açık ve kapalı olmak üzere iki kurulum vardır. Açık bir yöntem ile son katını çıkarmadan bir yüzeye monte edebilirsiniz. Onarımı yaptıysanız telefon çıkışını kablo kanalı ya da süpürgelik altına saklanabilirsiniz. Prizin içinde 4 vida bulunur. Bunlardan konektöre en yakın ikisine dokunmanıza gerek kalmadan diğer ikisini vida ile sabitleyebilirsiniz. Priz göbeği kelepçe ile tutturularak vidalar yardımı ile bastırılır ve gövde kapağı kapanır. Telefon priziniz kullanıma hazırdır.

Burada önemli bir hatırlatmada bulunmak istiyoruz. Tüm bu açık kurulum işlemleri mutlaka plastik bir eldiven ile yapılmalıdır. Bazen teller duvarda gizlenmiş olur ve çıkışı görülür. Gizli ve açık kurulumların yöntemlerinin aralarında pek bir fark yoktur.

Viko Telefon Prizi

Viko telefon prizi farklı boyut ve renklerdedir. Telefon kablolarında 60-120 voltluk bir voltaj vardır. Kişiye çok büyük zarar vermez. Ancak rahatsız edicidir. Bunu önlemek için işlem sırasında eldiven kullanılmalıdır. Telefon kablolarını yeterli bir uzunluğa kavuşturmalı ve dikkatli bir şekilde çıkarılması gerekir. Çekirdeğe zarar verilmemesi gerekir. Aksi takdirde arızaya neden olabilir.

Viko Telefon Prizi Bağlantısı

Viko telefon prizi bağlantısı genel olarak 4 iğne ve bir anahtardan meydana gelir. Bakır bazlı bir teldir. Polietilen izolasyonla kaplıdır. Çoğunlukla standart olan beyaz renktedir. Prizi bağlamadan önce cihaza kullanımı yapılacak ise cihaza uygun fişteki kablolar priz ile aynı kontaklara yansıtıldığından emin olmalısınız.

Viko Telefon Priz Fiyatları

Viko telefon priz fiyatları kendi içinde farklı olacaktır. Eğer cihaz kullanımlı olanların modellerini belirleyerek alırsanız fiyat farkını göz önünde bulundurmalısınız. Buna göre cihaz kullanımı olmayanların fiyatları değişecektir. Ayrıca telefon prizi kurulumuna başlamadan önce temel araçların hazır olarak bulundurulması gerekir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.