Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Viko Tekli Anahtar Nasıl Takılır

03-12-2021 22:15
Viko Tekli Anahtar Nasıl Takılır

Viko tekli anahtar montajı yapmak için öncelikle güvenlik önlemlerini sağlığınız açısından almanız gereklidir. Aksi takdirde ciddi şekilde zarar verebilecek elektrik çarpmalarına maruz kalabilirsiniz. Sağlığınızı ön planda tutarak montaj yapmadan önce elektrik bağlantılarını devre dışı bırakın. Bunun için sigortaları montaj yapana kadar kapatabilirsiniz. Kontrol kalemi ile Viko tekli anahtarın yapılacağı yerde elektrik olup olmadığı kontrol edilir ve montaja başlanır. Anahtarın takılacağı yerde elektriği sağlayacak olan iki kabloyu Viko anahtarlık yuvasına yerleştirin. Daha sonra anahtarı yuvaya monte edin ve içerisinde bulunan yuvaya sabitleme noktalarını tornavidayla sabitleyin ardından da çerçevesini çok basit şekilde monte edebilirsiniz.

Viko Anahtar Priz Modelleri

Viko priz modelleri bir değil birden fazla olarak karşımıza çıkar. Geniş bir model zenginliği bulunan Viko prizler aynı zamanda en çok tercih edilen markalardan biridir. Viko priz modellerinin en belirgin özelliği pratik ve güvenlikli olmasıdır. Kolay monte edilebilecek aparatlara sahiptir. Buda montaj konusunda kullanıcılarına avantaj sağlar. Viko anahtar priz modellerinin %90’dan fazlası topraklıdır. Buda güvenliği maksimum seviyeye çıkarır. Viko anahtar priz modelleri arasında tekli, çiftli, üçlü, altılı modelleri bulunur.

Viko Aydınlatma

Viko aydınlatma ürünleri ile evinizi aydınlatabilir Viko ürünlerinin pratikliğinden ve güvenli olmasından maksimum seviyede yararlanabilirsiniz. Viko aydınlatma ürünlerinin başında prizler yer alır. Prizlerin çeşitliliğinin fazla olması her insanın ihtiyacını karşılamaya yöneliktir. İstediğiniz tarz prizi rahatlıkla bulabilir ve temin edebilirsiniz. Prizlerin yanı sıra çerçevelerini de bulmak mümkündür. Viko’nun birçok markanın önüne geçme sebeplerinden bir tanesi ürünlerinin montajda kolaylık yaratmasıdır.

Viko Anahtar Priz Fiyatları

Viko anahtar priz fiyatları model ve özelliğine göre değişkenlik göstermektedir. Topraklı prizlerin kullanılması çocukların güvenliği açısından da önemlidir. Bazı anahtar priz modelleri fişli olmaktadır. Aynı zamanda prizlerin göz fazlalığına göre fiyatlarda değişkenlik gösterir. Örneğin tekli priz ile 6’lı priz arasında fiyat farkı yaşanmaktadır. Fakat genel olarak priz fiyatlarına bakıldığı zaman fiyatlarının çok uygun olduğu görülür. Siz de priz ihtiyacınızı çok uygun fiyatlarla Viko güvencesiyle alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.