Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Viko Sıva Üstü Priz Nasıl Takılır

04-09-2021 23:37
Viko Sıva Üstü Priz Nasıl Takılır

Elektrik ile ilgili konularda her bireyin dikkatli olması gerekir. Doğada hatta insan vücudunda dahi elektrik bulunsa da eşyaların veya araçların çalıştırılmasında kullanılan elektrik çok farklı etkilere neden olmaktadır. Bu yüzden mutlaka uzman kimselerin elektrik işleriyle ilgilenmesi sağlanmalıdır. Bu anlamda sıva üstü prizi takma görevi de uzmanına ait olacak ve bu işlem için elektrikçi çağırmak gerekecektir.

Viko Priz

Viko priz birçok çeşitte mevcuttur. Kaliteli bir priz markası olan Viko her ihtiyaca yönelik prizi üretmektedir. Let grup priz, korumalı priz, kauçuk priz, sanayi priz, şarjlı priz gibi daha birçok Viko priz çeşidi bulunmaktadır. Mesela; Let grup priz, aynı anda birçok eşyanın birden prizi kullanabilmesini sağlayan ara kablo olarak da bilinen prizdir. Sanayi priz, daha çok inşaat işlerinde, araba tamircisi gibi sanayi bölgesi iş yerlerinde ve ihtiyaç duyulan her yerde kullanılan korunaklı prizdir. Bu priz sayesinde iş anında elektrik ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşanmamaktadır. Gerekli yalıtım prizin kendisinde bulunmaktadır.

Viko Priz Modelleri

Viko priz modelleri birçok şekilde mevcuttur. Priz günlük ihtiyaçların ve işlerin çoğunda kullanıldığı için birçok modeli bulunmaktadır. Örneğin sulu alanlarda olası bir zarardan korunmak içim korumalı priz modeli mevcuttur. Veyahut da aynı anda birden çok kablonun elektrik aktarabilmesi için grup priz modelleri vardır. Söz konusu priz modelleri ise her zevke uygun tasarlanmakta ve son derece kaliteli üretilmektedir.

Viko Priz Fiyatları

Viko priz fiyatları tercih edilen türüne göre değişmektedir. Prizin özelliği arttıkça fiyatları da artış göstermektedir. Mesela, sanayi tipi prizler veya şarjlı prizler diğerlerine göre daha pahalıdır. Bunun nedeni normal prizler daha fazla özelliğe sahip olmaları ve korumalarının yüksek olmasıdır. Bunun yanında şarjlı prizler tasarruf sağladığı için önemli bir işleve sahip olmakta ve bu işlevi fiyatını arttırmaktadır. Bunlar haricinde tasarımı ya da prizin üretiminde kullanılan madde de fiyatta değişiklik oluşmasına neden olmaktadır. Bu anlamda gerekli araştırmayla tüm priz seçenekleri fiyatlarıyla birlikte görülebilecektir. Bunun için online araştırmayı tercih etmek daha akıllıca olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.