Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Viko Karre Priz Nasıl Takılır

12-10-2021 17:21
Viko Karre Priz Nasıl Takılır

Prizler, elektrik ve aydınlatmanın gerekli olduğu yerde olması gereken unsurlardan biridir. Önemi oldukça büyük olan prizlerin kullanımı konforludur. Viko karre prizler kullanımı en yaygın modellerdendir. Alanında uzman elektrikçiler tarafından takılır. Genellikle bina inşaat halindeyken takımı yapılır. Bu konumda takıldığında sıva altı olarak adlandırılır. Bina tamamlandıktan sonra değiştirmek isteyenler sıva üstü model tercih ederek taktırabilirler. Kablolar ile doğru bağlantılı bir şekilde priz boşluğuna takılarak güvenli kullanım sağlanır. Sizler de kaliteli priz kullanmak istiyorsanız tercihinizi viko prizlerden yana yapabilirsiniz.

Viko Priz

Elektrik tesisatının tamamlanmasında yer alan prizler, lambaların yönetilmesini ve elektriğin kullanılmasını sağlar. Elektrik kaynağı yetersiz kaldığında duvara monte edilerek kullanılabilir. Viko priz günümüzde kullanımı en yaygın ve güvenli markalar arasındadır. Kabloların eriştiği alana kadar kullanım sunar. Duvara gömme işlemi uygulamadan da kullanım sunar. Böylelikle duvara herhangi bir zarar vermez. Yan yana 2’li ya da 3’lü çerçeveli çeşitlerinden tercih edilebilir. Sizler de kullanacağınız alana en uygun prizi seçerek monte ettirebilirsiniz.

Viko Priz Modelleri

Evlerde ve ofislerde göz önünde olan prizler, elektriğin kullanılabilmesi için en gerekli üründür. Birbirinden kaliteli üretimi yapılan Viko priz modelleri, her ortama uyum sağlar. Kapaklı modeller kullanımı en güvenli modellerdendir. Aynı zamanda daha estetik bir görünüm sunar. Hayatınızı son derece kolaylaştıracak Viko prizler en modern tasarımlarla üretiliyor.Her ortama da uyum sağladığı için siyah, beyaz ve gri modeller daha sık tercih ediliyor. Evinizin dekoruna önem veriyorsanız en kaliteli tasarımlara göz atabilirsiniz.

Viko Priz Fiyatları

Modern tasarımlara sahip olan Viko prizler, fiyat bakımından da oldukça uygundur. Kaliteli tasarımları ile uzun yıllar boyu konforlu kullanım sunar. Viko priz fiyatları özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Geniş fiyat aralığı sayesinde ihtiyaç duyan bireyler rahatlıkla satın alabilir. Çoklu modellerin fiyatları tekli modellere oranla daha maliyetlidir. Bütçenize uygun tasarım priz modellerini tercih ederek kullanabilirsiniz. İndirimli fiyatlar sayesinde istediğiniz tasarıma daha uygun fiyat karşılığında sahip olabilirsiniz. İhtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak olan Viko prizleri ömür boyu kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.