Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Viko Elektrik Prizi Nasıl Takılır

04-09-2021 01:02
Viko Elektrik Prizi Nasıl Takılır

Sağlam bir elektrik tamiratı yapmak için öncelikle sağlığınızı emniyet altına almalısınız. Bu nedenle ana sigortayı kapatmakla başlamanız gerekir. Kontrol kalemi ile elektriğin olmadığına emin olduktan sonra eskiyen ya da değiştirilmesi gereken prizin ortasındaki vida sökülmelidir. Plastik aksamı dikkatli ve oldukça yavaş bir şekilde çıkarın. Hem sabitleme vidasını hem de gerdirme vidalarını çıkarın. Şimdi bağlı bulunan kablo vidalarını gevşeterek prizi duvardan ayırabilirsiniz. Yerine yeni Viko elektrik prizi takma işlemine geçebilirsiniz. Yeni prizin ortasında yer alan vidayı gevşetin. Ardından plastik aksamı ayırarak, kablo vidalarını gevşeterek yerleştirebilirsiniz. Şimdi kablo vidalarını ve gevşeyen sabitleme vidalarını sıkılaştırmalısınız. Bu şekilde yeni prizin montajı gerçekleştirilmiş olur.

Birçok çeşitleri bulunan prizlerin nasıl takılacağı konusunda ya da takılırken nelere dikkat edilmesi konusunda bilginizin olması gerekir. Elektrik konusunda yeterli bir bilgiye sahip değilseniz sorunları çözemezsiniz. Eksik bilgi çok daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Bu sebeple öncelikle ihtiyacınız olacak kadar bir bilgiye sahip olarak bu işleri yapmaya başlamalısınız.

Viko Priz

Viko priz modellerinden doğru prizi seçtiğinize emin olmalısınız. Oluşabilecek risklerin önüne geçmek için CE sertifikalı olmasına dikkat etmelisiniz. Topraklı prizin olup olmadığı konusunda araştırma yapmalısınız. Priz ile ilgili soruları ehil olan kişilere sorarak yanıtların sizi tatmin etmesini sağlamalısınız.

Viko Priz Modelleri

Priz seçimlerinde öncelikle dikkat etmeniz gereken topraklama prizin olması, topraklı prizin nasıl takılacağı, akım korumalı prizin nasıl olduğu ve ne işe yaradığı konusunda bilginizin olması gerekir. Buna göre Viko priz modelleri arasında seçiminizi yapabilirsiniz. Seçtiğiniz priz modellerinin hem fazları hem de nötr uçları prizlerdeki kablo açıklıklarından hızlı bir şekilde etkilenir. Buda sigortanın atmasına ya da yangın çıkmasına sebep olabilir. Değişim yaparken elektrik akımının olup olmadığı sık sık kontrol edilmelidir.

Viko Priz Fiyatları

Viko priz fiyatları seçeceğiniz modellere ve özelliklere göre değişmektedir. Sizin neye ihtiyacınız olduğunu kesin olarak bilmeli ve satış görevlisinden bu bilgiler doğrultusunda yardım almalısınız. Eksik ya da yanlış bir priz alımlarınızda değiştirmek zorunda kalmadan kısa bir sürede sorununuzu çözmeniz zaman kaybınızı önleyecektir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.