Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Viko Dimmer Anahtar Nasıl Takılır

08-01-2022 19:47
Viko Dimmer Anahtar Nasıl Takılır

Dimmer Anahtar

Anahtar modelleri günlük hayatta çok fazla kullanılır. Kullanılan anahtarlar, günlük hayatın en önemli ihtiyaçlarından olan aydınlanma ihtiyacı için kullanılır. İnsanlar ev ya da iş yerlerini aydınlatmak için, farklı aydınlatma ürünleri kullanabilirler. Bu aydınlatma ürünleri içerisinde en işlevsel olanlardan bir tanesi de dimmer anahtar modelleridir. Genel aydınlatma amacıyla kullanılan dimmer anahtar, tasarruf amacıyla tercih edilebilecek modeller arasındadır. Anahtar bölümüne gelen faz iletkenleri iki klemense ayrı ayrı bağlanır. Bu şekilde eşit bir dağılım sağlanır. Eğer ki kullanıcılar vavien tesisatı tercih edecekse, buna uygun bir bağlantı yapılması gerekir.

Viko Dimmer Anahtar

Dimmer anahtar aynı zamanda ayarlı anahtar olarak da anılabilir. Viko dimmer anahtar kullananlar, evlerinde kademeli bir aydınlatma sağlayabilirler. Eğer ki çok fazla ışık ihtiyacı yoksa o zaman kademe düşürülebilir. Viko dimmer anahtar bağlayacak olanların dikkat etmesi gereken bir nokta vardır. Bu anahtar tasarruf sağlar fakat bağlantısı tasarruflu ampulle yapılamaz. Bağlantı için, klasik sarı ampul ya da projektör modeli tercih edilmelidir. Bu şekilde bağlantısının yapılabilmesi mümkündür.

Viko dimmer anahtar ya da diğer dimmer anahtar markaları eskiden çok yaygın olmamakla birlikte bugün çok fazla kullanılabilir bir hale gelmiştir. Evin havasının değiştirilebilmesi adına bu modeller çok estetik bir görünüm de sağlar.Göz zevkine uygun olarak hazırlanabilen Viko dimmer anahtarlar sayesinde, çok güzel okuma alanları oluşturulabilir. Bazı kişilerin gözlerinde fazla okumadan dolayı ağrılar olabilir. Fakat dimmer anahtarlar, sağladıkları avantajlar sayesinde göz ağrılarının oluşmasına engel olur.

Dimmer Anahtar Çeşitleri

Aydınlatma ürünleri için genellikle beyaz anahtarlar tercih edilse de farklı Viko dimmer anahtar çeşitleri de mevcuttur. Beyaz, antrasit, saten ve ceviz tonlarındaki Viko dimmer anahtarlar sayesinde kullanıcılar renk seçimlerine kendileri karar verebilirler. Dimmer anahtar tasarımları içerisinde genel olarak kare, bronz, carmen gibi modeller sıklıkla tercih edilmektedir. Novella, medillan gibi modellerin yanı sıra thea blue anahtar modeli de mevcuttur. Bu modeller içerisinde tercih yapacak olanlar farklı fiyat seçenekleriyle karşılaşabilirler. Modellerin kalitesi, özelliği gibi durumlar farklı fiyatların ortaya çıkmasına neden olabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.