Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Viko Anahtar Priz Montajı Nasıl Yapılır

04-09-2021 23:31
Viko Anahtar Priz Montajı Nasıl Yapılır

Günlük yaşamımızın tüm yapılarında kullanılan elektrik ve prizler farklı modeller ve şekillerle karşımıza çıkmaktadır. Prizlerin kullanımdan kaynaklı ya da ömürlerini tamamlaması ile birlikte değiştirilmeleri gerekir. Bu değişimleri siz yapacak iseniz bunun için az da olsa mutlaka elektrik bilginizin olması gerekir. Viko anahtar priz montajı nasıl yapılır? Sorusuna cevap olarak montajı izah etmeye çalışacağız. Ortak bir muhafazaya sahip olan iki düğmeli (açma/kapama) anahtarlı montajı;

  • · Öncelikle sigorta ana düğmesi kapatılmalıdır.
  • · Daha sonra Soketin fazı, bir jumper ile birlikte anahtarın giriş kontağı bağlanır.
  • · Şimdi ise faz kablolarını anahtarın çıkış kontakları ile bağlamalısınız.
  • · İletkenleri anahtar kutusundan alarak, duyların faz iletkenliklerine bağlamalısınız.
  • · Güç kaynağının sıfırını çıkışa yönlendirerek sıfır iletkenlere ve bağlantı kutusundan lambalara atabilirsiniz.

Son yıllarda ortaya çıkan bir anahtar ile açma/kapama anahtarı ve prizi birleştirme büyük kolaylık sağlamaktadır. İşlevsel oluşu da bunun en büyük sebebidir. Elektrik ustalarının birçoğu da tek bir anahtar kullanılmasını tavsiye etmektedir.

Viko Anahtar Priz

Viko anahtar priz günümüzde oldukça modern ve kolay kullanım imkanlarına sahip olan ürünler tasarlamıştır. Hem sıva dışında hem de sıva içinde kullanılabilir modellerine oldukça fazla talep bulunmaktadır. Daha modern yapılarda ise anahtar prizini dilediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. İkili anahtar ve kapaklı anahtar priz tasarımları kolay bir şekilde bulabilir ya da internetten sipariş verebilirsiniz. Ev, ofis, banyo, inşaat gibi farklı yapılardaki priz seçeneklerini güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Viko Anahtar Priz Modelleri

Anahtar prizleri iki farklı lambayı aydınlatabilen, elektrik bağlantılarının geçişlerini vida ile kolay bir şekilde monte edilen sistemlerdir. Viko anahtar priz modelleri ısıya dayanıklı ve çok sağlam malzemeden yapılan tüm yapılarda güvenle kullanabileceğiniz modellere sahiptir. Kullanacağınız alana göre tercih edebileceğiniz prizler büyük yapılarda 6 ya da 5 metrelik çoklu priz kullanımı çok yaygındır. Her yere kolay bir şekilde ulaşan kablosu ile işleriniz çok daha kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Viko Anahtar Priz Fiyatları

Viko anahtar priz fiyatları kullanacağınız alanlara göre değişmektedir. Yalıtkan özelliğine sahip, birinci sınıf malzemeden üretilen farklı priz seçeneklerini kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Çocukların yaşadığı alanlarda tehlikelerden korumak için üretilen prizler en çok tercih edilen tasarımlardır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.