Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Viko Anahtar Priz Modelleri İle Şimdi Değişim Zamanı

12-10-2021 17:28
Viko Anahtar Priz Modelleri İle Şimdi Değişim Zamanı

Anahtar prizler lambaların yönetilmesini sağlayan unsurlardır. Tek bir anahtar üzerinden bir ya da birden fazla lamba yönetilebilir. Farklı tasarımlarda üretimi yapılan Viko prizler şık bir görünüm sunar. Evinizin modern bir tasarıma kavuşmasını istiyorsanız sizler de Viko anahtar prizleri tercih edebilirsiniz. Tasarımı oldukça iyi olan prizlerin işlevi de son derece iyidir. Estetik açıdan hoş bir görünüm sunar. Evlerinizin duvar rengi ile uyumlu model seçebilirsiniz. Duvara monte edilerek kullanılabildiği gibi, monte edilmeden de kullanabilirsiniz.

Viko Priz

Elektrik kaynaklarından biri olan prizlere iç ve dış mekanlarda ihtiyaç duyulabiliyor. Prizler yetersiz kaldığında ek olarak monte edilebiliyor. Viko priz kalite ve tasarım bakımından en iyi ürünler arasındadır. İstediğiniz çözüme kısa süre içinde kavuşmanızı sağlar. Taşınabilir yapıda üretilen prizleri istediğiniz yere götürebilirsiniz. Kullanım alanı yalnızca duvarlar ile kalmaz. Dekorasyonda farklılık isteyenler severek tercih edebilir. Farklı renk seçenekleri bulunan bu şık prizleri, evinizin ya da iş yerinizin her yerinde kullanabilirsiniz. Duvara gömme işlemi yapılmadan monte edilebilme özelliği ile duvarın zarar görmesine de engel olur.

Viko Priz Modelleri

Farklı tasarım ve ebatlarda üretimi yapılan Viko priz modelleri elektriğin istenilen yere taşınmasını sağlar. Verimli bir kullanım sunan priz modelleri evlerde ve ofislerde kullanılabilir. Güvenli bir kullanım sunan Viko prizlerin farklı serileri mevcuttur. Sıva altı ve sıva üstü modeller kullanılacağı ortama göre belirlenir. 2’li ve 3’lü çerçeve model çeşitliliği vardır. Yatay ve dikey modeller oldukça şık görünüm sunar. Doğru yerde kullanılan prizler ortama zarif hava katar. Sizler de Viko prizlerden yana seçim yaparak dekorasyonunuzu en iyi seviyeye getirebilirsiniz.

Viko Priz Fiyatları

Günümüzde kullanımı yaygın olan Viko prizler, kalite ve güven bakımından en iyiler arasındadır. Viko priz fiyatları her bütçeye uyum sağlar. Ürün özelliklerine göre fiyatlarda artışlar meydana gelebilir. Çoklu ve tekli modeller kendi arasında fiyat değişkenliği gösterir. Geniş fiyat aralığı sayesinde ihtiyaç duyanlar rahatlıkla satın alabilir. Sizler de bütçenize en uygun priz modellerini seçerek evlerinizde kullanabilirsiniz. Renk tercihini duvar rengi ile uyumlu seçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.