Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Viko Ahtar Priz Fiyatları Ne Kadar

17-07-2022 22:06
Viko Ahtar Priz Fiyatları Ne Kadar

Prizler ilk kullanılmaya başladığı dönemden itibaren insan hayatını kolaylaştırmayı başarmıştır. Günümüzde de sıklıkla tercih edilen hatta her evde bulunan ürünlerdir. Üçlü priz ya da çok daha fazla sayıda prizden oluşan priz ürünleri bulunuyor.

Viko Anahtar Priz

İhtiyaçlarınıza yönelik olarak Viko anahtar priz tercihi yapabilirsiniz. Anahtarlı prizler çok daha kullanışlı oldukları için de yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Farklı renk seçenekleri ve priz sayısı ile modellerde de farklılıklar oluyor. Bu doğrultuda ihtiyacınız olan türden bir anahtarlı priz alabilmeniz mümkün. Üstelik fiyatlandırmalar da oldukça uygun bir meblağda karşılıyor. Bütçenize uygun bir şekilde gönül rahatlığı ile Viko anahtar priz alabilirsiniz.

Viko Anahtar Priz Modelleri

Genel anlamda anahtarlı prizler son dönemlerde elektrik kullanımı konusunda kurtarıcı görevi üstleniyor. Prizi kullanmayacağınız zaman veya evden uzaklaşacağınızda, anahtara basarak prizi kapatabilirsiniz. Tek tek kabloları prizden çıkarmanıza gerek kalmadan ve fazla elektrik harcaması yapmadan anahtar ile işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu bakımdan değerlendirildiğinde Viko anahtar priz modelleri en çok tercih edilenlerden biri oluyor.

Hem kullanışlı olması hem de tasarruf sağlıyor olması açısından anahtarlı prizler beğeni topluyor. Evinizde çoklu priz kullanmayı düşünüyorsanız, Viko anahtar prizlerden yana tercih yapabilirsiniz. Bu sayede dilediğiniz zaman anahtar kısmına basarak prizdeki elektrik akışını durdurabilirsiniz.

Viko Anahtar Priz Fiyatları

Viko anahtar priz fiyatları oldukça uygun bir meblağda olmasıyla birlikte geniş bir skalada model çeşitliliği de bulunuyor. Çocuk korumalı anahtar prizin yanı sıra kablosuz topraklı çoklu prizler de mevcuttur. İhtiyaçlarınıza ve ürünü konumlandıracağınız alana göre uygun bir Viko anahtar priz modeli tercih edebilirsiniz. Bunun dışında renk olarak siyah ya da beyaz renk seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Her bakımdan Viko anahtar priz modelleri beğenilen ve tercih edilen kullanışlı prizlerdendir.

Üçlü prizler, altılı prizler veya çok daha fazla priz gözü bulunan anahtarlı prizleri tercih edebilirsiniz. Kablolu veya direkt olarak kablosuz şekilde de ürün teminatını sağlayabilmeniz mümkündür. Viko anahtar priz ürünleri bu kapsamda değerlendirildiğinde oldukça tercih edilen çoklu prizlerden biridir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.