Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Uygun Fiyatlı Solar Aydınlatma Ürünleri Hangileri

09-10-2022 23:05
Uygun Fiyatlı Solar Aydınlatma Ürünleri Hangileri

Çevre dostu tasarımlar giderek artmaya başlamaktadır. Bu tasarımlar arasında güneş enerjisi ile çalışan üretimler ön sıraya yerleşmektedir. Solar aydınlatmanın da güneş enerjisi ile çalıştığını belirtmek gerekmektedir. Bu aydınlatmaların en önemli özelliği gaz, yağ ve elektrikten daha ucuza gelmiş olmaları sayılmaktadır.

Solar Aydınlatma

Solar panelin güneşten almış olduğu enerji elektrik enerjisine dönüşmektedir. Böylece elde edilen elektrik ile piller şarj edilmektedir. Solar aydınlatma bu şekilde işlevini sürdürmektedir. Güneş enerjisini gündüz depolayan bu aydınlatma sistemi, akşam vakitlerinde devreye girmektedir. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte aydınlatma otomatik biçimde sona ermektedir. Söz konusu aydınlatmalar hem açık hem de kapalı alanlarda kullanıma uygun olmaktadır. Bahçe ışıkları, güverte ışıkları, spot ışıkları, araba yolu ışıkları ve benzeri alanlarda kullanılmaktadır. Kapalı alan için kullanılacak solar aydınlatmalar evin penceresine takılabilmekte, çatıya yerleştirilebilmekte yahut direk güneş ışığına doğrultulabilmektedir.

Solar Sokak Aydınlatma

Solar lambalar güneş ışığını çalan lambalar şeklinde de tasvir edilmektedir. Bu tasvirin nedeni ise tamamen güneş enerjisi ile çalışması olmaktadır. Solar sokak aydınlatma lambaları güneşten aldıkları ve depoladıkları enerjiyi dönüştürmektedirler. Dönüştürülen enerji ile sokak aydınlatmaları otomatik dokunuşlarla devreye sokulmaktadır. Güneş enerjisi ile çalıştırılan sokak lambaları büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlamaktadır. En büyük avantajı ise doğaya zarar vermemesi sayılmaktadır. Giderek enerji kaynakları tükenen dünyada, bu şekilde tasarlanan ürünlere ihtiyaç artmaktadır. Solar aydınlatmalar, elektriğin nadiren olduğu şehirden uzak bölgeler için en ideal aydınlatma biçimi olmaktadır. Bununla beraber trafik lambalarında ve yol kenarındaki şeritlerde kullanılmaktadır.

Noas Aydınlatma

NOAS 2010 yılında üretimlerine başlayan bir aydınlatma üretici firmasıdır. Firma dünya standartlarına uygun biçimde üretim yapmakta ve hizmet vermektedir. 400 kişilik uzman ekibiyle birlikte üretimlerini ortaya koymaktadır.

Otomasyona dayalı son teknoloji kullanılarak üretilen ürünler arasında solar aydınlatmalar yerini almaktadır. Noas aydınlatma ürün kalitesi, firmanın ürün-üretim süreçlerine bakılarak anlaşılabilmektedir. Bu süreçleri denetlemek amacıyla firmaya ait ARGE merkezi bulunmaktadır.

Solar aydınlatmaya dair ürün seçeneklerine bakıldığında uygun fiyatlı ürünler karşımıza çıkabilmektedir. Bu ürünlerin kaliteli olup olmadığına dikkat etmekte fayda görünmektedir. İlgili firmanın solar aydınlatmaya yönelik ürün çeşitleri bulunmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.