Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Uygun Fiyatlı Bahçe Aydınlatma Ürünleri Hangileridir

09-10-2022 23:00
Uygun Fiyatlı Bahçe Aydınlatma Ürünleri Hangileridir

Bahçe, evimizin en çok sevilen parçasıdır. Bu sayede orayı özenle dekore eder ve aydınlatırız. Bunları yaparken de bütçeyi aşmayacak ve aynı zamanda kaliteli, ihtiyaçlarımıza cevap veren ürünler seçmek her zaman yararımıza olacaktır.

Bahçe Aydınlatma

Kazıklı bahçe aydınlatma armatürleri sık görülen ürünlerden biridir. Özellikle çim ekili bahçelerde kullanılan bu aydınlatma sistemi bahçenin etrafına belli bir düzen içerisinde yerleştirilir. Yerden yansıyan ışık da ortamı loş bir şekilde aydınlatır. 5w ve 9w seçenekleriyle sunulan ürünlerin farklı genişlikte, farklı renkte ve uzunlukta modelleri de vardır. Bollard model ışıklar da daha şık bahçelerde tercih edilir. Genelde silindir şeklinde üretilen aydınlatma türünün 220 volta kadar seçenekleri mevcuttur. Genelde siyah ve beyaz renkleri tercih edilir ve bu ürünler de zemine yerleştirilerek kullanılır.Duvar aydınlatma apliği de severek kullanılan uygun fiyatlı bahçe aydınlatma ürünlerindendir. Duvara monte edilerek kullanılan bu ürün maximum 60 watt gücündedir. Işığı duvardan yansıtarak tüm mekânı aydınlatır. Bu çeşit bahçe aydınlatmalarında genellikle sarı renkli ampuller tercih edilir.

Bahçe Led Aydınlatma

Led aydınlatmalar şerit olarak kullanılabileceği gibi farklı modellerde de kullanılabilir. Örnek olarak: Gömme bahçe led aydınlatma armatürü, bollard bahçe armatürü, led aplik, led direk armatür gibi çeşitli şekilde kullanıma sunulur. Bu ürünlerin seçimi de genelde bahçenin temasına ve dekorasyonuna göre yapılmaktadır. Bahçe kullanımı için üretilen led aydınlatmalar 7w, 11w, 18w, 22w gibi pek çok güç çeşidinde bulunur.

Sağlığa hiçbir zararı olmayan bu ürünlerin üretildiği malzemeler de çevre dostudur. Aynı zamanda ampullerin ısınma yapmaması ve düşük enerji harcaması da kullanımında büyük avantaj sağlar. Her bahçenin teması farklıdır ve bu şekilde çeşitli özelliklere sahip aydınlatma ürünlerinin olması seçme şansını oldukça arttırarak en doğru aydınlatmayı bulmayı sağlar.

Bahçe Led Aydınlatma Ürünleri

Bahçe gibi dış mekanları aydınlatırken kullanılabilecek pek çok ürün vardır. İç ve dış mekân dekorasyonunda severek tercih edilen bahçe led aydınlatma ürünleri bunlardan biridir. Genellikle bir alana tek sıra şeklinde yapıştırılarak kullanılır. Beyaz ve sarı ışığın büyük çoğunlukla tercih edildiği led aydınlatmalar bahçeye olduğundan farklı bir hava verir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.