Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Tavanların Duruşunu Değiştirecek Birbirinden Şık Sıva Üstü Led Panel Çeşitleri

17-12-2020 14:00
Tavanların Duruşunu Değiştirecek Birbirinden Şık Sıva Üstü Led Panel Çeşitleri

Sıva üstü panel led, tavanların duruşunu değiştirecek en şık ürünleri ifade etmektedir. Şık sıva üstü led panel çeşitleri birçok farklı alanda kullanılabilmektedir. Özellikle evlerde, iş yerlerinde, ofislerde ya da farklı mekanlarda konforlu şekilde kullanılabilen, tasarruflu ve şık aydınlatma çözümlerini ifade etmektedir. Bununla beraber tavanların duruşu ile tüm iç mekan tasarımının da değişmesini sağlayabilirsiniz. Banyo ya da yüksek tavan gibi zor alanlarda da kolayca kullanım imkanına sahiptir. Led panel sistemleri sıva üstü ve sıva altı olarak iki farklı şekilde kullanılabilmektedir. Hangi model arasından seçim yaparsanız yapın mutlaka ürünün arka yüzeyinde etiket olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu husus dışında ise led panelleri istediğiniz renk çeşidinde de tercih edebilirsiniz. Sıva altı led panel aydınlatma sistemleri, asma tavanlardaki 60x60 çapındaki deliklere yerleştirilerek aydınlatma imkanı sunmaktadır. Sıva üstü led paneller ise tavanda delik olmayan beton yada farklı malzemelerden üretilmiş olmaktadır. Bundan dolayı da tavanlara sıva üstü aparatı ile montajlanarak kolayca kullanımı ile pratik bir imkan sunar.

Sıva Üstü Panel Led Armatür

Sıva üstü panel led armatür iç mekanların dekorasyonunu değiştiren en önemli detaylardır. Özellikle bu led aydınlatma sistemleri arasında en çok tercih edilen aydınlatma sistemlerini ifade etmektedr. Bu ürün çeşitleri sayesinde tüm iç mekanlarınızı tasarruflu ve şık şekilde aydınlatmanız oldukça mümkün hale de gelir. Sıva üstü panel armatür çeşitleri, en yüksek verimi alabileceğiniz sistemlerin başında yer almaktadır. Işık yayım gücü diğer aydınlatma kaynakları modelleri ile karşılaştırıldığında, özellikle çok daha düşük enerji tüketerek aydınlatma ihtiyaçlarını karşılar.

Panel Led Armatür

Panel led armatür sistemleri ekonomik olmasının yanı sıra geniş alanları aydınlatabilme özelliğine de sahiptir. Mağazalarda, iş yerlerinde hatta şantiyelerde dahi kullanılabilir. Oldukça şık ve estetik bir görüntüye sahiptir. Led aydınlatma sistemleri 15 yıl olmaktadır. Boyut açısından da oldukça az yer kapladığı için tercih edilmektedir. Bu özelliği ile birçok sisteme oldukça kolay şekilde adaptasyon sağlanabilmektedir. Isınma yapma gibi olumsuzluklar söz konusu değildir. Bu sebeple de sağlık açısından en uygun aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Bu avantajı ile yakma tehlikesi söz konusu olmayacaktır. Sıva altı led armatürler hem şık olmaları hem de tasarruflu olmaları sayesinde yaygın olarak tercih edilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.