Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Tavanlara Zarif ve Şık Bir Görünüm Katan Sıva Altı Panel LED Armatür Çeşitleri

09-06-2021 11:29
Tavanlara Zarif ve Şık Bir Görünüm Katan Sıva Altı Panel LED Armatür Çeşitleri

İç mekan aydınlatması olarak tercih edilen tavan aydınlatmalarında profesyonel olarak sıva altı panel çeşitlerine yer verilir. Asma tavan armatürleri olarak da bilinen bu LED armatürler sayesinde mekânda aydınlatmalar tam olarak istenilen şekilde yapılabilir. Beyaz LED’li modellerden renkli LED’li modellere kadar bir çok ortamda sıcak ve samimi bir geçişi dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu paneller sıva altına döşendiği için, tüm işlem ve montaj sonrasında tavanlarda oldukça zarif ve şık bir görünüm elde edilir. Tavanlarınızdan şık bir şekilde süzülen bir aydınlatma için sıva altı panel LED modellerini tercih edebilirsiniz. Böylece kullanmak istediğiniz her alana özgü bir aydınlık sizlerle beraber olacaktır.

Sıva Üstü Panel LED Armatürler

Ustalar tarafından sıva yapılmadan önce bağlantısı yapılan sıva üstü panel LED armatürler kullanış açısından oldukça uygundur. Hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda kullanımlarına yer verilebilir. Sıva üstü olarak adlandırılsa da, bakıldığı zaman şık ve oldukça zarif bir tasarım elde edilir. Böylece hem dekoratif açıdan hem de aydınlatma açısından eksiksiz bir şekilde tamamlanır. Daire modellerden kare modellere, klasik beyaz modellerden renkli modellere kadar birçok ürünü görebilirsiniz. Ürünleri yakından inceledikten sonra sizler için hangisinin en uygun olduğuna da rahatlıkla karar verebilirsiniz. Sıva üstü LED panel armatürleri de giderek kullanımı yaygınlaşan ürünlerdir.

Sıva Üstü LED Armatür

Sıva üstü LED armatür modelleri tavanlardaki kusursuzluğu ortaya çıkarır, panellerin daha hoş görünmesine olanak sağlar. Aynı zamanda ortamda nasıl bir ambiyans yaratmak istediğinize bağlı olarak ışık ve renk değişimlerini de sunmaktadır. Bu özelliklerinden ötürü her alanda kullanımına yer verilir.

Sıva Üstü LED Armatür Fiyatları

Hem iç mekânlarda hem de dış mekânlarda farklılık yaratan kullanışlı sıva üstü LED armatür fiyatları oldukça uygundur. Bütçenizi aşmadan ve kolay ödeme seçeneklerinden faydalanarak birçok ürünün sahibi olabilirsiniz. Böylece ambiyans değişikliği yaratmak istediğiniz her alanda sıva üstü ya da sıva altı panel LED’lere yer verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.