Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Tavan Aydınlatması Olarak En Çok Kullanılan Sıva Altı Panel LED Armatür Çeşitleri

09-06-2021 10:01
Tavan Aydınlatması Olarak En Çok Kullanılan Sıva Altı Panel LED Armatür Çeşitleri

Yenilenen binalarda sık sık görülen ve ustaca yerleştirilen tavan aydınlatmalarında en çok kullanılan ürünler sıva altı LED armatür çeşitleridir. Panellerde daha fazla aydınlık elde etmek ve gün ışığı esintisi kazandırmak için sıva altı LED armatürleri alanında uzman ustalar tarafından yerleştirilir. Sıva altına yerleştirildikten sonra belirlenen bölgeleri sıvanın altında kalır. Sıva işi tamamen bittiği zaman LED armatürler çok doğal bir görünüm kazanır. Klasik bir ampul görünümünden ziyade, hiç işlem yapılmamış gibi olağanüstü şık ve doğal bir görünüm elde edilir. Bu nedenle de son dönemlerde en çok kullanılan sıva altı panel LED armatürleri hem iç mekanları hem de dış mekanları daha kullanışlı hale getirmektedir. Gömme montaj yöntemi kullanılarak döşenen LED armatürlerde dilediğiniz renk seçeneklerini bulmanız mümkündür.

LED Panel Aydınlatma

LED şeklinde tavanlara ya da duvarlara döşenebilen LED panel aydınlatma sıva üstü çeşitlere de sahiptir. Ancak daha uzun ömürlü kullanım ve kirden uzak tutulması için sıva altı olan panel modelleri daha fazla tercih edilir. Kullanım kolaylığı, temizlik rahatlığı ve kalitesi ile adından sık sık söz ettirmektedir. Aynı zamanda LED panel aydınlatmalar tamamen istek ve ihtiyaçlara göre döşenir. Döşenmesi istenen tavanın ölçüleri alınarak oldukça modern bir görünüm elde edilir.

LED Panel Armatür

Giderek daha da yaygın kullanılmaya başlanan LED panel armatürlerde yuvarlak modeller, kare modeller ya da sensörlü modeller tercih edilir. Daha yüksek tavanlarda manuel modellere yer verilirken daha alçak tavanlarda sensörlü modellere yer verilerek kullanım kalitesi arttırılır. İç mekânların ve dış mekânların kullanımında uygun olan LED panel armatür boydan boya döşenebileceği gibi ayrı bir şekilde tek tek de döşenebilir.

Sıva Altı Panel LED Armatür

Ev elektriğiyle ya da güneş enerjisiyle bağlantılı olarak çalışabilen sıva altı panel LED armatür gün ışığı özelliği, romantik ışık özelliği, gece ışığı özelliği gibi çeşitli özelliklere sahiptir. Uygun fiyatlar ve yüksek kalite dahilinde bu panellere sahip olabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.