Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Tasarımları ile Dikkatleri Çeken Viko Anahtar Priz Modelleri Hangileri

02-02-2022 23:57
Tasarımları ile Dikkatleri Çeken Viko Anahtar Priz Modelleri Hangileri

Ev veya ofis gibi çeşitli alanlarda tercih edilen Viko anahtar prizler, birbirinden farklı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.Bu tasarımlar; tamamen kullanım amacına, ihtiyaca ve kullanılan alanın dekorasyonuna uygun olacak şekilde üretiliyor.

Viko Anahtar Priz

Viko anahtar prizler ev ve iş yerlerindeki zillerin, aydınlatmaların, bildirimlerin ve daha birçok işlevin kolay bir şekilde açılıp kapanmasını ve belirli aralıklarla aktif hale getirilmesini sağlar. Üstün kaliteye ve görünüme sahip olan Viko anahtar priz, takılacağı ortamın dekoruna uygun bir şekilde dizayn edilip renklendirilir. Bu sayede ev veya ofis gibi yerlerde; klasik, spor ve modern görünümü fark etmeksizin ilgili ortamla estetik bir bütünlük oluşturur. Ayrıca Viko prizler, üretildiği malzemenin kalitesinden ötürü zaman içerisinde deforme olmaz ve uzun yıllar kullanım sağlar.

Viko Anahtar Priz Modelleri

İhtiyaca ve kullanım amacına göre tercih edilebilecek Viko anahtar priz modelleri, kendi içerisinde büyük çeşitliliğe sahiptir. Çeşitli ihtiyaçlar ve değişkenler için tercih edilebilecek prizler, kullanılan alanın dekorasyonuna da uyum sağlar. Anahtar prizler tekli olabildiği gibi çoklu özelliklerde de hizmete sunuluyor. Viko 2’li, 3’lü, 4’lü, 5’li veya 6’lı anahtar prizlerin kablo uzunluğu ise modelden modele değişiklik gösteriyor. 2, 3 ve 5 metreye sahip olan bu anahtar prizlerin kalın kabloları çok fazla elektriksel iletime karşı oldukça güvenli kullanım sağlıyor. Ayrıca toprak hattına sahip olan prizler, güvenliğinizi de en iyi şekilde sağlıyor. Açma kapama tuşuna sahip olan Viko prizler, enerji tasarrufu sağlama konusunda da önemli rol oynuyor.Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan bu modeller arasından kullanılacak alanı göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz.

Viko Anahtar Priz Fiyatları

Viko anahtar prizleri, sunduğu üstün kalite ve görünüm ile kullanıcılarına kendini kanıtlamıştır. Her alana uygun tasarıma, boyuta ve işlevselliğe uygun ürettiği anahtar prizler sayesinde son derece güvenli kullanım sunar. Kullanıcılarına sağladığı yararlı çözümlerin yanı sıra, Viko anahtar priz fiyatları son derece uygundur. Kullanım amacına ve ihtiyacınıza yönelik tercih edeceğiniz Viko prizlerden bütçeniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.