Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Tasarımı ile Birbirinden Farklı Viko Ahşap Priz Çerçeve Modelleri

11-08-2018 22:38
Tasarımı ile Birbirinden Farklı Viko Ahşap Priz Çerçeve Modelleri

Elektrik çerçeveleri günümüzde en çok tercih edilen ev aksesuarlarından biri. Özellikle de ahşap elektrik çerçeveleri şık ve stil duruşları ile oldukça popüler. Prizler genel olarak gündelik yaşantıda asla vazgeçilmez yapılardır. Ancak genel olarak kullanılan tek renk, kaba ve duvar ya da ev dizaynı ile uymayan prizler oldukça kötü bir görüntünün oluşmasına yol açar. Bu sebeple de elektrik çerçeveleri günümüzde bu açığı kapatmak için dizayn edilmiş yapılar olarak karşımıza çıkar. Farklı renklerdeki duvarlarda ve farklı yaşam alanlarında sıkça kullanılan elektrik çerçeveleri birçok farklı model ve renkte bulunabilir.

Elektrik Çerçeveleri Modelleri Nelerdir?

Elektrik çerçeveleri genel olarak duvarların süslenmesine ya da kaba ve tek renk olan prizlerin dizayn ve tasarıma uymasını sağlayan yapılardır. Özellikle en şık ve sofistike görünüme sahip olan ahşap elektrik çerçeveleri en çok tercih edilen çerçevelerden biridir. Teknolojinin günümüzde gittikçe ilerlemesiyle beraber ürünlere ulaşmak hem fiyat hem de model açısından daha da kolaylaşmaya devam ediyor. Çeşitlerin çoğalması ile beraber elektrik çerçeveleri de zengin bir çeşitlilikte sunuluyor. Ahşap elektrik çerçeveleri dışında birçok desende ve modelde çerçeve bulmak mümkün. Elektrik çerçeveleri genel olarak tasarıma ve duvar rengine uygun olarak tercih edilebilir. Duvar renginize göre arzu ettiğiniz desende ya da renkte çerçeve bulmanız ve temin etmeniz mümkün. Anahtar priz şeklinde ifade edilen yapılar; iş yerlerinde, evlerde, ofislerde ve birçok alanda bulunan ampülleri açmak için kullanılabilir elektrik kontrol mekanizması olarak tanımlanır. Anahtar priz; günümüzde yaygın olarak ayarlı anahtar priz şeklinde tercih edilmektedir. Anahtarlı prizler renkli renkli şekil ve desenlerde, tasarımlarda dizayn edilebilmektedir. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken başlıca unsur; renkli olan yapının çerçeve olduğudur. Bu priz çerçevesi renkli olmakla beraber çıkarılabilir özelliktedir. Bundan dolayı da arzu edilen zamanda değişiklik yapılabilir ve evin, ofisin, iş yerinin dizaynına, duvarın rengine göre değişiklik yapılabilir. Renk unsuru dışında anahtar prizler model olarak da oldukça farklıdır. Elektrik çerçeveleri genel olarak birçok model ve desende üretilen unsurlardır. Özellikle en çok tercih edilen modellerin başında olan ahşap anahtar priz modelleri ya da eskitme anahtar priz modelleri yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu unsurların dışında çerçevesi çıkarılarak renk değişimi ya da model değişimi yapılabilen anahtar priz modelleri de mevcuttur.

Elektrik Çerçeve Fiyatları Nedir?

Elektrik çerçeve fiyatları ürün zenginliği sayesinde her bütçe için uygun çeşitliktedir. Elbette elektrik çerçeve fiyatları modele ve desene göre değişebilir. Bunun dışında elektrik çerçeve fiyatları kaliteye göre belirlenmektedir. Genel olarak yüksek olmayan fiyatları ile ön plana çıkan elektrik çerçeve fiyatları oldukça uygundur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.