Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Su Geçirmeyen Led Etanj Armatür Modelleri Hangileri

11-09-2022 12:07
Su Geçirmeyen Led Etanj Armatür Modelleri Hangileri

Led armatürler, sıkça tercih edilen armatür modellerindendir. Su, toz ve bazı katı cisimlerin darbelerine karşıı korunma sağlanabilmesi için de led armatürlerin dış katmanında etanj kullanılmaktadır. Armatürlerin dış katmanında kullanılan etanj, led armatürleri dış etkenlerden korumak için birebir olarak görülmektedir. Bu sebeple özellikle de son zamanlarda çokça araştırılmaktadır.

Etanj Armatür

Su geçirmez aydınlatma aygıtları hayli ilgi gören ürünler arasındadır. Etanj armatür, bu tür aydınlatma aygıtlarına verilen addır. Bu aydınlatma aygıtları genel olarak suyun çok fazla bulunduğu yerlerde kullanılmaktadır. Etanj, yapısı dolayısı ile armatüre su dokunması, buhar ya da su sıçraması gibi durumlarda koruma sağlamaktadır. Etanj koruması bulunmayan armatürlerde oluşan herhangi bir sıkıntıda yanık kokusu, ateş, patlama gibi olumsuz durumlar meydana gelebilmektedir. Bu gibi olumsuz durumlar ile karşılaşmamak için etanj koruması, armatür için büyük önem taşımaktadır. Etanj, armatürün en dış katmanında bulunmaktadır. Böylelikle armatürün görüntüsünü de etkilemektedir.

Led Etanj Armatür

Aydınlatma türleri içerisindeki en verimli türlerden bir tanesidir. Led armatürlerin koruması için etanj özelliği bulunan led armatürler çokça tercih edilmektedir. Led armatürlerin gün geçtikçe kullanım oranını artırmaktadır. Sağladığı elektrik ve enerji tasarrufu bu kullanım oranının artmasında oldukça büyük önem taşımaktadır. Fiyat olarak normal aydınlatmalara kıyasla daha pahalı olmasına karşın uzun süreli kullanımda para tasarrufu da sağlanabilmektedir. Led etanj armatür kullanımının yaygınlaşması enerji tasarrufu açısından çok önemlidir. Etanj, led armatüre sağladığı koruma sayesinde led armatürlerin daha uzun süreli kullanılabilmesine imkan sağlamakta ve sık armatür değiştirmenin önüne geçmektedir. Bu armatürlerin kullanıcılar açısından faydası çoktur.

Led Etanj Armatür Fiyatları

Led etanj armatür fiyatları çok sayıda kritere göre değişiklik gösterebilmektedir. Watt değeri, lamba uzunluğu, lambanın şekli ve lambanın modeli gibi pek çok kritere göre led etanj armatürlerin fiyatları belirlenmektedir. Led etanj armatürün kullanılacağı yer de fiyat üzerinde etkili olabilmektedir. Bu sebeple fiyat araştırırken pek çok yerden fiyat alıp karşılaştırma yapılabilir. Armatürlerin kullanılacağı alan ölçüleri de dikkatli hesaplanırsa meblağ daha ekonomik olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.