Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Standart Ampullerin Yerini Almaya Başlayan Rustik Ampul Çeşitleri

04-09-2021 23:29
Standart Ampullerin Yerini Almaya Başlayan Rustik Ampul Çeşitleri

Rustik ampul klasik Edison ampullerden farklı bir görünüme sahiptir. Tek başına kullanıldığında dahi şık bir görünüm oluşmasını sağlayan rustik ampuller sıklıkla tercih edilmektedir. Sarı, beyaz ve gün ışığı gibi renk seçenekleri olan rustik ampullerin farklı şekilli olan oldukça fazla çeşidi bulunmaktadır.

Rustik Led Ampül

Rustik led ampül hem enerji tasarrufu sağlayan hem de şık bir görünüme sahip olan ampul türüdür. Bu ampullerin en belirgin özelliği farklı şekilde üretilmiş flamana sahip olmasıdır. Farklı şekle sokulan flamanlar ile ampul şık bir görünüm kazanmaktadır. Ayrıca yaydığı ışık da hoş bir ortamın oluşmasını sağlamaktadır. Farklı cam tasarımlarıyla da rustik ampuller özellikle iç mekanlarda sıklıkla kullanılmaktadır.

Rustik Led Ampul

Rustik led ampul genel olarak sarı bir ışık yaymaktadır. Bu nedenle de enerji tasarrufu sağlamadığı ön yargısı oluşmaktadır. Ancak rustik ampuller, led ampuller arasında yer aldığı için yaydığı ışık fark etmeksizin enerji tasarrufu sağlamaktadır. Bu nedenle sarı, beyaz ya da farklı renk ışık yayması fark etmeden herhangi bir rustik led ampul rahatlıkla tercih edilebilir. Özellikle kafe, otel, restoran gibi yerlerde rustik ampuller hoş bir ortamın oluşmasını sağlamakta ve şık bir görünüm kazandırmaktadır. Yalnızca buralarda da değil, birçok satış yapılan mağazada ve butik otel gibi küçük işletmelerde de rustik ampul ile ışıklandırma yapılmaktadır.

Led Ampul Modelleri

Led ampul modelleri oldukça fazla sayıdadır. Hayal gücünün sınırları asla belirlenememektedir ve her üretici farklı bir modelde led ampul üretmektedir. Genel olarak led ampullerin özelliği enerji tasarrufu sağlamasıdır. Bu nedenle Edison tipi ampuller oldukça yaygın bir şekilde üretilmektedir. Ancak led ampuller bununla sınırlı değildir. Birçok şekle sahip rustik ampuller led ampul modellerinin sayısını oldukça arttırmaktadır. Yalnızca flamanın şekli dahi değiştirilerek birçok model üretilmektedir. Yalnız asıl modeller ampulün camının farklı üretilmesiyle ortaya çıkmaktadır. Rustik ampul türleri incelendiğinde çok değişik şekillerde ampul camlarının üretildiği görülecektir. Bu şekilde üretilen ampuller özellikle dekorasyon amaçlı kullanılmakta ve avizelerde de tercih edilerek mekanlara çok farklı bir hava katmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.