Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Solar Bahçe Aydınlatma Nasıl Çalışır

09-08-2021 02:25
Solar Bahçe Aydınlatma Nasıl Çalışır

Cata aydınlatma sistemleri arasında yer alan solar ışıklandırmalar, güneş enerjisiyle çalışır. Güneş enerjili aydınlatmalar olarak bilinen bu sistemler, gündüz güneş varken ihtiyacı olan enerjiyi depolar. Bataryaya yapılan bu depolama işlemi, gece olduğunda ışığı yayarak enerji tüketimine geçer.

Gün ışığından yararlanan solar sistemli aydınlatmalar, akşam saatlerinde otomatik olarak devreye girer. Işığın enerji toplama süresine bağlı olarak yaklaşık 8 ila 20 saat arasında aydınlatma işlemi yapmaktadır. Ancak bu süre, sistemin enerjisini ne kadar depoladığını da bağlıdır.

Cata Aydınlatma

Cata aydınlatma sistemleri, solar enerji sistemiyle çalışan seçeneklerle karşınıza çıkacaktır. Bunun yanı sıra Cata markasına ait birçok LED aydınlatma sistemi, iç ve dış mekanları aydınlatabilmeniz için uygun seçeneklerdir. Bu marka, kaynak kıtlığı nedeniyle solar sistemli ürünleri piyasaya sürmektedir. Ürün kategorisi geniş olan Cata aydınlatmalar arasında, solar bahçe armatürleri, spot setler, LED panelli spot lambalar gibi birçok seçenek yer almaktadır.

Cata markasının ürettiği aydınlatma sistemleri, oldukça avantajlı bir çalışma sistemine sahiptir. Bu avantajların başında, tasarruflu çalışma sistemleri gelmektedir. Uzun süre dayanıklılığını koruyan ve performansı yüksek olan bu sistemleri dilediğiniz mekan için kullanabilirsiniz.

Cata Bahçe Aydınlatma

Cata bahçe aydınlatma sistemleri, farklı dekoratif modeller ile her mekana uyum sağlayabilmektedir. Bina bahçeleri, villalar, tavan kullanımlı aydınlatmalar, parklar ve daha birçok mekanda bu aydınlatmaların kullanımı uygundur. Genellikle, bahçe armatürleri, her zevke hitap eden modellere ayrılmaktadır. Aydınlatma rengini, şeklini ve diğer özellikleri seçenekler arasından tercih edebilirsiniz.

Bahçenizde estetik bir görünüm yakalayarak, aydınlatılmasını sağlamak istiyorsanız, Cata bahçe aydınlatma sistemleri sizin için tasarruflu seçeneklerdir. Ürün modelleri oldukça uygun fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Bu sistemlerin yayacağı ışık oranını da siz ayarlayabilirsiniz.

Bahçe Aydınlatma

Bahçe aydınlatma hem estetik açıdan hem de gece aydınlatmanın kesintisiz yapılması açısından çok önemlidir. Öncelikle bahçe aydınlatma sistemlerini hangi mekan için kullanacağınız önemli bir detaydır. Örnek verecek olursak, bina çevresini aydınlatmak istiyorsanız, armatür seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Vazo görünümlü armatürler, genellikle bina çevresi için sık tercih edilen ürünlerdir. Ancak zevkinize göre farklı dekoratif seçenekler de bahçe aydınlatma sistemleri arasında yerini almaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.