Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Solar Aydınlatma Ürünleri Nelerdir

22-01-2023 16:02
Solar Aydınlatma Ürünleri Nelerdir

Gelişen teknolojinin hayatımıza kattığı şüphesiz birçok ürün bulunmakta ve aydınlatma ürünleri de bunlar arasında yer almaktadır. Güneş enerjisi ile çalışan aydınlatma sistemleri de bulunmaktadır. Işık için gereken enerjiyi güneşten alarak aydınlatam sağlayan bu ürünlere solar aydınlatma sistemleri denilmektedir. Bu ürünler hem kapalı alanlarda hem de açık alanlarda kullanıma uygundur. Ancak genellikle açık alanlarda yani dış mekanlarda tercih edilmektedir.

Led Sokak Aydınlatma

Led sokak aydınlatma, özellikle bahçe ve park gibi alanlarda hem çevrenin dekoratif bir görünüme kavuşması hem de enerji tasarrufu amacıyla bu aydınlatmalar oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Çevre dostu olarak da bilinen bu ürünler her ne kadar güneş enerjisi ile çalışsa da yeterli miktardı ışık gücü sağlayabilmektedir. Gündüz saatlerinde güneş enerjisini depolayarak akşam saatlerinde aydınlatma sağlar. Park, bahçe ve otopark olmak üzere oldukça fazla alanda kullanılmakta olan bu ürünler şarj edilmek için prize ihtiyaç duymazlar.

Solar Sokak Lambası

Solar sokak lambası, neredeyse tüm sokaklarda denk gelebileceğiniz ve yüksek oranda enerji tasarrufu sağlayan ürünlerdir. Uzun ömürlü olduklarından dolayı açık alanlarda oldukça fazla tercih edilmektedir. Dış mekanlarda aydınlatma sağlayan solar sokak lambası modelleri sayesinde park, bahçe, peyzaj alanları, açık otopark, metro girişleri gibi geniş alanların aydınlatmasında tercih edilmektedir. Farklı ışık gücüne sahip olan modelleri bulunur. Tasarruflu aydınlatma seçenekleri ile rahat bir kullanım sunar. Çeşitli watt gücüne sahip olan modeller arasından projelerinize en uygun olan modeli inceleyerek siparişlerinizi sitemiz üzerinden verebilirsiniz.

Solar Aydınlatma

Solar aydınlatma, marka ve model olarak olarak oldukça fazla seçeneği bulunan sistemlerdir. Farklı özellikler ve ışık gücüne sahip olan modeller arasından, projelerinize en uygun olan ürünü internet sitemiz üzerinden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Teknolojik gelişmeler sonucunda tasarlanıp üretilen solar aydınlatma sistemleri, tasarruflu aydınlatma olarak da adlandırılmaktadır. Özellikle bahçe, park, cadde ve sokak gibi alanların yaşam kalitesinin arttırılmasına yardımcı olur. Evlerin bahçesine konforlu ve ekonomik bir aydınlatma sağlar. Dış mekanlarda kullanıldığından dolayı hava koşullarına karşı dayanıklı yapıdadır. Tasarım ve şekil olarak oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.