Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Solar Aydınlatma Nerelerde Kullanılır

24-08-2022 23:26
Solar Aydınlatma Nerelerde Kullanılır

Özellikle dış mekan aydınlatmalarında kurtarıcı görevi üstlenen, hem ekonomik hem de pratik olan solar aydınlatma; park, bahçe, balkon, sokak, cadde gibi alanların aydınlatılmasında kullanılmaktadır. Gün içerisinde depolanan enerjinin gece süresince ışık olarak geri dönmesi, ekonomikliği açısından kullanıcıları memnun etmektedir. Yaklaşık 6 ila 12 saate kadar yanabilen solar lambalar her gün kendini yenileyen bir enerji sistemine sahiptir.

Solar Aydınlatma

Aydınlatmanın yapılabilmesi için gerekli olan enerjinin güneşten alacak şekilde tasarlanmasıyla oluşturulan aydınlatma sistemlerine solar aydınlatma denmektedir. Güneş enerjisinin kullanıldığı lambalar aracılığıyla aydınlatma ürünlerinin elektriğe ihtiyacı olmamaktadır. Yani herhangi bir priz olmadan sadece güneş enerjisi sayesinde aydınlatma yapabilmek solar aydınlatma ile mümkündür.

Solar Sokak Aydınlatma

Solar sokak aydınlatma ürünleri gün içerisinde depoladığı güneş enerjisini bütün gece ışık olarak geri veren bir sistem içerisinde üretilmektedir. Çeşitli formlarda üretilen solar sokak aydınlatma ürünleri fotoselli ya da fotoselsiz şekilde kullanılabilmektedir. Fotoselli solar sokak lambaları üstüne gelen ışığın gücüyle orantılı bir şekilde voltaj üretebilen ışık algılayıcı sistemidir. Fotosel,hırsız alarm sistemleri ya da otomatik çalışan gece lambaları yani solar aydınlatma ürünleri gibi cihazlarda kullanılmaktadır. Sensor olarak da adlandırılan fotosel, güç tasarrufu açısından ekonomik ve pratik bir uygulamadır.

Bunun yanında beyaz ya da sarı ışık verebilen led solar sokak armatürleri hemen her mekana uygun şekilde tasarlanmaktadır. Güç kapasitesine göre fiyatlandırılan bu ürünler,dış mekan aydınlatmaları açısından oldukça önemlidir.

Noas Aydınlatma

Noas Aydınlatma ürünleri ve %100 yerli sermaye ile İstanbul'da faaliyet gösteren Noas, 20.000 metrekarelik bir tesise sahiptir. Türkiye'deki en başarılı SMD dizgi kapasitesine sahip olan Noas Aydınlatma, geniş ürün yelpazesi ile hem yurt içinde hem yurt dışında faaliyet gösteren başarılı bir firmadır. Sektörünün öncü isimleri arasında yer alan Noas Aydınlatma solar sokak aydınlatma ürünleri konusundada oldukça başarılıdır. 30W, 60W, 90W, 120W güç seçenekleri ile SMD Ledli Sokak armatür çeşitleri ile dış mekan aydınlatma konusunda hem kaliteli hem ekonomik bir alternatif sunan Noas; aydınlatma ürünlerindeki çeşitliliği ile piyasanın en çok ses getiren markaları arasına girmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.