Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Sokak ve Park Gibi Alanlarda Kullanılan Cata LED Sokak Armatür Çeşitleri

08-07-2021 01:15
Sokak ve Park Gibi Alanlarda Kullanılan Cata LED Sokak Armatür Çeşitleri

Cata Sokak Armatürü

Sokak ve park gibi alanlarda aydınlatma amacıyla kullanılan aydınlatma ve için LED ışık kaynağı tercih edilmektedir. LED ışık kaynağı ile çevrelenen aydınlatma elemanları LED sokak armatürü ya da LED sokak aydınlatma armatürü olarak adlandırılmaktadır. Cata sokak armatürü en çok tercih edilen armatürler arasında yer almaktadır. Özellikle sokaklarda ve parklarda aydınlatma konusunda verimli sonuçların alınmasına imkân sağlayan bir üründür.

Bu sokak ve park aydınlatma armatürleri daha önceki dönemlerde kullanılan aydınlatma teknolojileri ile kıyaslandığında en az %30 ile %70 civarında bir enerji tasarrufu imkânı sunarak büyük bir avantaj sağlamaktadır. Diğer bir önemli özelliği ise oldukça dayanıklı olmasıdır. Çok uzun süreler hiçbir bakım yapılmasa bile yine de uzun yıllar boyunca çalışmaya devam etmektedir. Bu ürünleri tercih ederek yatırım maliyetini birkaç sene gibi kısa bir sürede karşılayabilirsiniz.

Cata LED Aydınlatma Ürünleri

Günümüzde kullanılan LED sokak aydınlatmaları arasında yer Cata LED aydınlatma ürünleri enerji tasarrufunun yanı sıra geri dönüş süresiyle de dikkatleri çekmektedir. Yapılan yatırım çok kısa sürelerde geri dönüşüm sağlamaktadır. Sadece başlangıçta yüksek maliyet var gibi düşünülse de kullanmaya başladıkça gerçekleştirilen enerji tasarrufu ve uzun süreli kullanım avantajlı olacaktır.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yol cadde ve park gibi alanlarda LED aydınlatma kullanımı her geçen gün daha yaygın bir şekilde artmaktadır. Bu dönüşüm tamamlandıktan sonra ülkemizde yakın gelecekte geleneksel aydınlatma armatürleri yerine tamamen LED aydınlatma ürünleri kullanılması beklenmektedir.

Cata LED Sokak Armatür Modelleri

Yol, park ve cadde gibi alanları aydınlatmasında mevcut ihtiyaçları karşılamak için genellikle LED aydınlatma armatürü tercih edilmektedir. Zaten dünya genelinde bu teknoloji son yıllarda daha çok tercih edilmektedir ve uzun yıllar bu teknoloji kullanımı sayesinde enerji tasarrufu ve maliyetlerin düşürülmesi amaçlanmaktadır.

Bu teknolojiye uygun bir şekilde üretilen Cata LED sokak armatür ürünleri sağlamış olduğu kullanım avantajları nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. LED teknolojisinin en iyi şekilde yansıtan bu ürünler ile uygun alanlarda istenilen performans en iyi şekilde alınmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.