Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Sıva Üstü Panel Led Armatür ve Kullanım Alanları

17-10-2020 23:29
Sıva Üstü Panel Led Armatür ve Kullanım Alanları

Sıva üstü panel led armatürler birçok farklı alanda kullanılabilmektedir. Özellikle evlerde, iş yerlerinde, ofislerde ya da farklı mekanlarda konforlu şekilde kullanılabilen, tasarruflu ve şık aydınlatma çözümlerini ifade etmektedir. Aynı zamanda banyo ya da yüksek tavan gibi zor alanlarda da kolayca kullanım imkanına sahiptir. Led panel sistemleri sıva üstü ve sıva altı olarak kullanılabilmektedir. Hangi modeli tercih ederseniz edin mutlaka ürünün arka yüzeyinde etiket olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunun ötesinde led panelleri istediğiniz renk çeşidinde de tercih edebilirsiniz. Sıva altı led panel aydınlatma sistemleri, asma tavanlardaki 60x60 çapındaki deliklere yerleştirilerek kullanılmaktadır. Sıva üstü led paneller ise tavanda delik olmayan beton yada farklı malzemeden yapılmış tavanlara sıva üstü aparatı ile montajlanarak kolayca kullanımı söz konusu olmaktadır.

Sıva Altı Led Armatür

Sıva altı led armatür modelleri tasarımdan elektrik harcamasına kadar her anlamda en avantajı aydınlatma sistemleri arasında yer almaktadır. Özellikle bu led aydınlatma sistemleri sayesinde tüm iç mekanlarınızı tasarruflu ve şık şekilde aydınlatmanız oldukça mümkün hale de gelir. Led ampuller, en yüksek verimi alabileceğiniz sistemlerin başında yer almaktadır. Işık yayım gücü diğer aydınlatma kaynakları modelleri ile karşılaştırıldığında, özellikle çok daha düşük enerji tüketerek aydınlatma ihtiyaçlarını karşılar. Led aydınlatma sistemleri 15 sene kullanım ömrüne sahiptir. Boyut açısından da oldukça az yer kaplama avantajını da sunar. Bu özelliği ile birçok sisteme oldukça kolay şekilde adapte olabilmektedir. Isınma yapmaz. Bundan dolayı da sağlık açısından risk teşkil etmez. Bunun özelliği sayesinde yakma tehlikesi söz konusu olmamaktadır. Sıva altı led armatürler hem şık olmaları hem de tasarruflu olmaları sayesinde en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Sıva Altı Led Armatür Fiyatları

Sıva altı led armatür fiyatları satın alacağınız ürün özelliklerine göre değişmektedir. Genel olarak sıva altı led armatür modelleri uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir. 15 sene kullanım avantajı ile oldukça ekonomik bir seçim olmaktadır. Bundan dolayı sıva altı led armatür fiyatları bu bakımdan oldukça uygun fiyat aralıklarına sahiptir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.