Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Sıva Üstü Led Panel Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir

11-09-2022 22:11
Sıva Üstü Led Panel Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir

Günümüzde aydınlatma konusu iç mekan ya da dış mekanlarda pek çok açıdan önem teşkil etmektedir. Aydınlatmanın kaliteli ve ekonomik olmasının yanında estetik oluşu da aydınlatma ürünlerini seçerken dikkat edilen konulardan biridir. Bu nedenle hem iç hem dış mekanlarda led paneller sıklıkla tercih edilmektedir.

Beton veya farklı malzemelerden yapılan deliksiz tavanlarda sıva üstü aparatı aracılığıyla montajlanan sıva üstü led paneller, 50.000 saate kadar kullanım imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda %90'dan fazla tasarruf sağlayan bu ürünler, oldukça güvenlidir ve kurulumu kolaydır. Sıva üstü led panellerde herhangi bir kırılma ile karşılaşmak pek de mümkün değildir. Bu nedenle cam kırığı tehlikesi de olmamaktadır. Sıva üstü led panel alırken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunmaktadır:

  • ● Sıva üstü led paneli üreten firmanın profesyonel olması
  • ● Daha önce denenip dayanıklılığının test edilmiş olması
  • ● Ürünün gücünün ve verimliliğinin ön planda olması
  • ● TSE, ISO 9001, CE belgeli ürün olması

gibi kriterler sıva üstü led panelleri alırken göz önünde bulundurulması gereken kriterlerdir.

Led Panel

Led paneller; günümüzde ofislerin, mobilyaların, evinlerdeki banyo, mutfak, koridor, salon, oturma odası gibi farklı alanların aydınlatılmasında kullanılan hem ekonomik hem de şık aydınlatma ürünleridir. Led panel aydınlatmaları farklı boyutlarda üretilebilmektedir. 60 x 60, 30 x 30, 60 x 120, 30 x 120 gibi ebatlardaki ürünler en sık tercih edilen led panellerdir.

Led Panel Aydınlatma

Led panel aydınlatma sıva altı spotlar ya da sıva üstü led paneller olmak üzere iki şekilde üretilebilmektedir. Montajları farklı şekillerde yapılan bu ürünler, estetik duruşu ve elektrik bakımından tasarruflu oluşu ile hemen hemen her mekanda kullanılabilmektedir.

Sıva Üstü Panel Led Armatür

Ahşap ya da beton tavanlarda kullanılabilen sıva üstü led panel armatür yuvarlak veya kare şekillerde üretilmektedir. Gün ışığı rengi, soğuk beyaz veya ılık beyaz renk kullanılarak üretilen sıva üstü led panel armatürleri farklı boyut seçenekleri ile kullanıcılarına sunulmaktadır. Kullanıldığı her ortama ferah ve şık bir hava katan bu ürünler, aynı zamanda ekonomik ve dayanıklıdır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.