Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Sıva Üstü Led Armatür Modelleri İle Dekorasyonlarınızı Tamamlayabilirsiniz

12-10-2021 17:18
Sıva Üstü Led Armatür Modelleri İle Dekorasyonlarınızı Tamamlayabilirsiniz

Led armatürler, günümüzde en modern aydınlatma ürünleri arasında yer alıyor. Ev dekorasyonun tamamlanmasında muhteşem katkı sağlayan pek çok model mevcuttur. Genellikle tavanda sıva üstü kullanılan armatürler, ortamın şık ve zarif görünmesini sağlar. Doğal ışık yayması özelliği ile iç ve dış mekanlarda sevilerek kullanılıyor. Sade ve zarif dekorasyon ürünleri kullanmayı seviyorsanız sizler de led armatürleri tercih edebilirsiniz. Farklı ebat ve tasarımlardan, kullanacağınız mekana uygun tasarımı seçebilirsiniz.

Sıva Üstü Led Armatür

Tavan aydınlatmasında kullanımı yaygın olan sıva üstü led armatür bina içi ve dışına uygulanabiliyor. Gün geçtikçe kullanımında artış yaşanan armatürler, enerji tasarrufu sağlıyor. Ortama zarif bir görünüm katan armatürler en modern aydınlatma ürünlerindendir. Beyaz ve günışığı renk seçenekleri mevcuttur. Sıva üstü modeller tavanlara rahatlıkla montaj edilebilir. Uzun süre açık kalsa da fazla ısınma yapmayan aydınlatma ürünüdür. Uzun ömürlü kullanımı ile kendine hayran bırakan tasarımlardan biridir. Sizler de evlerinizin geniş odalarında kullanmayı tercih edebilirsiniz. aydınlatmayı en kaliteli hale getirirken, odanızın daha şık görünümünü de sağlayabilirsiniz.

Sıva Üstü Led Armatür Çeşitleri

Birbirinden farklı çeşitlerde üretimi yapılan led armatürler, ofis, mağaza, ev ve hastanelerde kullanılabiliyor. Sıva üstü led armatür çeşitleri kullanılacağı mekana uygun olarak tasarlanır. Kare ve yuvarlak çeşitleri mevcuttur. Farklı ebat tasarımlarının yanı sıra güç seçenekleri de mevcuttur. 3 watt elektrik gücünden 54 watt güce kadar geniş kapsamlıdır. Aydınlatmaya bir çözüm olarak uygulanan armatürler dekor açısından da muhteşem görünüm sunar. Sizler de dilediğiniz mekanda severek kullanabilirsiniz.

Sıva Üstü Led Armatür Fiyatları

Doğal ışık yaymaya yardımcı olan led armatürler tavan aydınlatmasında avantajlı kullanım sağlar. Fiyat bakımından da oldukça ekonomiktir. Sıva üstü led armatür fiyatları modele, kalitesine, watt çeşidi gibi özelliklere göre değişir. Geniş fiyat aralığına sahip olan led armatür çeşitleri her bütçeye uyum sağlar. Uygulanan indirimler sayesinde daha uygun fiyat karşılığında satın alınabilir. Sizler de modern ve uygun fiyatlı aydınlatma için sıva üstü armatürleri tercih edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.