Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Sıva Altı Led Spot Ne Demek

11-09-2022 22:16
Sıva Altı Led Spot Ne Demek

Tasarruflu, şık ve işlevsel olması bakımından sıva altı led armatür aydınlatma elemanı en çok tercih edilen aydınlatma ürünleri arasındadır. Işık kaynağının olduğu gibi etrafa yayılması bakımından sıva altı led armatür aydınlatma elemanı genelde asma tavanlarda tercih edilirler fakat her türlü ortama uygundurlar. Spotların duy kısımlarının sıvanın altında kalarak montajının gerçekleştirilmesi hem daha estetik bir görünüm oluşturur hem de yayılan ışıktan daha çok faydalanılmasına olanak sağlar.

Sıva Altı Led Armatür

Uzun ömürlü olması, kolay temizlenmesi ve oldukça şık olması nedeniyle özellikle asma tavanlarda tercih edilen sıva altı led armatür aydınlatma elemanı kolay kullanıma sahiptirler. Diğer aydınlatma elemanlarına göre çok daha az enerji tüketen bu sistemler aynı zamanda çevre dostudur. Oldukça işlevsel olan bu aydınlatma elemanı tahmin edilenin aksine içinde toz, kir barındırmaz ve sadece uygun nemli bir bezle dışı rahatlıkla silinebilir. Isınma yapmadıkları için güvenliğiniz açısından risk teşkil etmezler. Sıva altı led armatür, gövdesi sıvanın altında kaldığı için ışık yayan kısım olduğu gibi etrafı aydınlatmaktadır.

Sıva Altı Led Armatür Çeşitleri

Birçok farklı renkte ışık çeşidine ve farklı şekillere sahip sıva altı led armatür çeşitleri mevcuttur. Gün ışığı, beyaz ve sarı ışık vb. gibi renk skalasına sahip sıva altı led armatür çeşitleri üretilmektedir. 3W, 6W,9W,12W,15W,32W,40W vb. gibi farklı güçlerde üretilmiş sıva altı led armatürleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Daire ya da dikdörtgen şeklinde ve dış çerçeveleri siyah, beyaz, çelik renklerinde ya da kromdan üretilmiş metal renginde dekoratif, çerçeve şekilleri ve renklerini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Sıva Altı Led Armatür Fiyatları

Sıva altı led armatür çeşitleri uzun ömürlü olması ve işlevselliği bakımından fiyat performans ürünleridir. Sıva altı led armatür fiyatları içerisinde bütçe dostu, ihtiyacınıza uygun armatürleri bulmanız mümkündür. Sıva altı led armatür fiyatları kullanılan malzemeye göre, ışık rengine göre, seçtiğiniz modele göre değişkenlik gösterebilir. On beş sene kullanım ömürleri olduğu göz önüne bulundurulduğunda sıva altı led armatür fiyatları için oldukça ekonomik olduğu söylenilebilir. Herkesin kendisi için en uygun fiyata sahip sıva altı led armatür bulması mümkündür.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.