Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Sıva Altı Led Panel Nedir

22-01-2023 15:52
Sıva Altı Led Panel Nedir

Günümüzde led aydınlatma oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu aydınlatmanın en çok kullanılan çeşitlerinden biri de sıva altı led panel armatür modelleri olarak karşımıza çıkıyor. Bu ürünler asma tavan veya alçı tavanlara takılmaktadır. Bu sayede gövde kısmı tavanın iç kısmında kalır ve daha estetik bir görüntü sağlar. Farklı renkleri bulunan led panel armatürler ile sizde evinize veya ofisinize farklılık katabilirsiniz. Bu ürünlerin oldukça fazla satılması ve tercih edilmesinin bir başka nedeni ise, düşük güç kullanmalarıdır. Şık ve zarif bir görünüme sahip olan bu armatürler özellikle son yıllarda neredeyse her yerde karşımıza çıkmaktadır.

Sıva Altı Led Panel

Sıva altı led panel, led teknolojisi ile üretildiğinden dolayı oldukça tasarrufludur. Bu aydınlatma armatürleri ofis, ev, mağaza, hastane, endistriyel mekanlar, depo, bekleme salonları vb. birçok yaşam alanında karşımıza çıkmaktadır. Bu armatürler, ortamın kaliteli bir şekilde aydınlatılmasını sağlar. Led panel armatür modelleri farklı ebatlarda üretilmektedir. Bu sayede kullanım alanına göre geniş bir tercih sunmaktadır. Yumuşak bir ışık güvü sağlamasının yanı sıra diğer aydınlatmalara gçre daha tasarrufludur. Ofislerde kullanılması durumunda daha şık ve modern bir mekan oluşturmanıza yardımcı olur.

Sıva Altı Led Panel Armatür

Sıva altı led panel armatür, sadece evin bir odasında değil evin tamamında da kullanılabilir. Kullanılacak olan alanın genişliğine göre birden fazla led panel kullanılabilmektedir. Bağzı ofislerde yan yana monte edilen bu paneller sayesinde oldukça farklı görünümler oluşturulabilmektedir. Gömme led olarak da adlandırılan bu ürünler, hayatımızın her alanında karşımıza çıkmaktadır.

Sıva Altı Led Panel Fiyatları

Sıva altı led panel fiyatları, tercih edilecek olan marka ve modele göre değişkenlik gösterebilmektedir. Bu ürünler farklı model ve ebatlarda üretilmekle olsada hepsinin genel amacı ortamı doğru ve kaliteli bir şekilde aydınlatmaktadır. Kaliteli ve dayanıklı olan bu ürünler sayesinde kaliteli ve tasarruflu ışık gücüne sahip olursunuz. Satın alacağınız marka ve model başta olmak üzere sıva altı led panel armatür fiyatları da değişecektir. Bu tarz ürünleri satın almadan önce sağladığı avantajları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.