Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Sıva Altı Led Armatür Montajı Nasıl Yapılmalı

02-02-2022 23:53
Sıva Altı Led Armatür Montajı Nasıl Yapılmalı

Sıva Altı Led Aydınlatma

Sıva altı led aydınlatma ile ortamın havasını değiştirebilirsiniz. İç kısmında led modül tarzı dahili ışık kaynağının olduğu ve lambalara hiçbir şekilde ihtiyaç duyulmayan aydınlatmalara armatür denir. Ledlerin en önemli özelliği, uzun kullanım ömrüne sahip olmaları diyebiliriz. O nedenle armatürler eğer ışık kaynağıyla donatıldılarsa kesinlikle lamba değişimine ihtiyaç duymazlar.

Led paneller, reklam faaliyetlerinde özellikle karşımıza çıkmaktadır. Kaliteli malzemelerden üretildikleri için sık sık karşımıza çıkar. Led armatür çeşitleri, firmalar tarafından çok tercih edilmektedir. Aynı zamanda önemli aydınlatma aracı olarak da tanımlamak mümkündür. Sıva altı led armatürler pek çok teknolojik araçla da karşımıza çıkıyor.

Sıva Altı Led Panel

Sıva altı led panel monte işlemleri çok kolay yapılmaktadır. Asma tavanlara sıva altı led armatürler monte edilmektedir. Bu montajla ortam gösterişli ve çarpıcı hale geliyor. Sıva altı led armatür monte işlemleri;

·İlk olarak tavana aparatı yerleştirmek için hazırlayınız. Led paneli panele montaj yapmadan adaptörünü mutlaka sökmeniz gerekiyor. Paneli demir kasnak üzerine tutturunuz. Belirtilen işlemi yaparken mutlaka iki vida ve dübel kullanınız. Daha sonra tavanı matkapla deliniz. Deliklerin olduğu yere kasnağı dayayıp akabinde kalemle yerlerini belirleyiniz. Belirlenen noktalara matkapla yeterli derinliklerde delikler açınız.

·Vidaları sabitleyip, deliklerin iç kısmına dübelleri yerleştiriniz. Sonrasında montaj işlemine devam ediniz.

·Ara kısımlara klemens atarak monte işlemlerine devam ediniz. Klemens ile kabloları güvenli ve düzenli şekilde bağlayabilirsiniz.

Led Armatür

Sıva altı led aydınlatma çeşitleri görünüm itibariyle oldukça şıktır. Muazzam görüntüyü destekleyen sıva altı led armatür çeşitleri, enerji desteği sağlamalarıyla dikkat çekmektedir. Aydınlatma teknolojisi altyapısının sağlıklı olması bakımından çok önemli olduklarını söyleyebiliriz.

Son dönemlerde birbirinden farklı güzellikte ve kalitede sıva altı led aydınlatmalar üretilmiştir. Evlerin, işyerlerinin dekorasyonlarında önemli rol oynamaya başlayan led armatür modelleri, sağlıklı malzemelerden üretilmişlerdir. Aydınlatma hususunda son derece etkili ürünler olduğunu söyleyebiliriz. Sıva altı aydınlatmalar geniş ürün yelpazesine sahip olduğu için fiyat aralıkları da çok geniştir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.