Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Şerit LED Yapıştırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler

08-01-2022 19:32
Şerit LED Yapıştırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler

Aydınlatma, çağımızın en önemli ihtiyaçlarının başında gelir. Ev, sokak, ofis, kafe gibi toplu ya da bireysel ortamların mimari yapılarında da aydınlatmalar ekonomik ama parlak bir aydınlatmaya yönelmiş durumdadır. Özellikle mimari projelerde çok dikkat edilen aydınlatmalar uzun ömürlü, kolay kontrol edilebilir, en az ısı ve düşük güç ile en iyi aydınlatma yöntemleri geliştirilmiştir. Şerit LED yapıştırırken, yüzeyin düz olmasına dikkat edilmelidir. Zemin temizlenip, tozu alınmış olmalıdır. Uygun yüzeye yapışmazsa çabuk soyulur.

Şerit LED

Şerit LED tercih edenler, aydınlatma anlamında oldukça dayanıklı olduğunu belirtmemiz gerekir. Şerit LED tercihinizde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kesinlikle ihtiyacınızı karşılayacak doğru ışıklandırma olmasıdır. Tüketim yapılırken LED miktarına bakmanız çok önemlidir. Yani metre hesabı yapılarak temin edilmelidir. Eğer kullanacağınız alan çok büyük ise LED ışıkları birbirinden çok uzak durur ve temiz bir ışık verimi yerine lekeli aydınlatma üretecektir.

Şerit LED Çeşitleri

LED aydınlatmaları birçok farklı türü tanımlamak olarak kullanılan genel bir tabirdir. Bununla birlikte sizin kullanacağınız LED ışıkları değişkenlik gösterecektir. Silikonlu, şeritli, hortumlu modeller daha çok banyo alanlarında kullanılır. Çünkü bu LED’ler su geçirmez ve kaplamalı modellerdir. Ve oldukça yüksek verimli LED’lerdir. Şerit LED çeşitleri arasında kendiliğinden yapılan uygulanması son derece kolay olan modellerde mevcuttur. Esnek olmayan sert şerit LED çeşitleri de başka bir alanda kullanabileceğiniz modeller arasında yerini alır. Yaya yollarında daha çok alüminyum panel LED ışıklar tercih edilirken buna eş olarak ta dilerseniz yarım yüzeye monte edilen yarım ışık yayan diyot modelleri de tercih edebilirsiniz. Rulo halinde bulunan bu LED ışıkları son derece kullanışlı şerit LED’ler arasındadır.

Şerit LED Fiyatları

İhtiyacınızı karşılayacak olan ve kullanacağınız alana göre farklı modelleri bulunan LED ışıklar, dönemin en çok tercih edilen aydınlatma araçları olarak bilinmektedir. ŞeritLED satın alırken onlarca çeşidini görebilirsiniz. Ancak bu alışverişi daha kolay bir şekilde tamamlamak için kategori alanlarını dikkatli bir biçimde incelemeniz gerekir. LED ışıkları birden fazla ışıkları dize veya peri ışıklarının altında yer alır. Şerit LED fiyatları, ihtiyacınız olan aydınlatmayı en ekonomik bir şekilde temin edebilmeniz için uygundur. Çünkü LED aydınlatmaları, uzun ömürlü olmaları nedeniyle çok tercih edilmektedir. Ayrıca 3 yıl garantili LED ışıklarının kullanımı faturaya en düşük hali ile yansıyacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.