Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Şerit Led Yapıştırılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

14-10-2020 10:52
Şerit Led Yapıştırılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Şerit led yapışkanlı olma özelliği ile her alanda kolayca kullanılabilen aydınlatma çözümlerini ifade etmektedir. Işık yayan bu ışıklar, oldukça tasarruflu olması ve zorlu alanlarda kullanılabilmesi sayesinde ev aydınlatmalarında, ofislerde ya da kafelerde kullanılabilmektedir. Bu aydınlatma sistemleri akkor ve halojen lambalar olarak kullanılabilmektedir. Bu sayede düşük güç kullanımı ve uzun ömre de sahiptir. Bunun yanı sıra şerit led ışıklar oldukça dayanımı yüksek aydınlatma sistemidir. Bu sayede darbelere karşı çok daha güçlü durmaktadır. Led ışıklardan elektrik çarpma gibi riskler de oldukça düşüktür. Bundan dolayı da aydınlatma ihtiyacı olan kişiler tarafından şerit led ışıklar yaygın şekilde tercih edilmektedir.

Şerit Led Çeşitleri

Şerit led çeşitleri oldukça zengin bir aydınlatma genişliğine sahiptir. Silikonlu led ışık sistemleri özellikle banyo gibi kapalı ya da açık ortamlarda tercih edebileceğiniz led çeşitlerini ifade etmektedir. Bu led çeşitleri genel olarak su geçirmediği için tercih edilmektedir. Özellikle kendiliğinden yapışan led şeritler, uygulama aşamasında oldukça basit ve sorunsuz şekilde kullanım özelliği de sunmaktadır. Led esnekliğine ihtiyacınız yoksa sert şeritler de kullanabilirsiniz. Şerit led ışık renkleri de oldukça çeşitlidir. Renkleri değiştirilebilen şeritlerin dışında sabit led ışıklar da mevcuttur. Bunun dışında led ışıkların kurulumu da bir diğer avantaj olarak karşımıza çıkar. Renk ayarlanabilir sıcaklıklara sahip olan led şeritler, çeşitli aydınlatma ışıklandırması türleri için de kullanılabilir. Montaj oldukça kolaydır. Yapışma özelliğine sahip led ışıklar sayesinde her ortamda led ışık sistemlerini rahatça kullanabilirsiniz. Güç ve voltaj ihtiyaçlarının ötesinde led şerit ışıklarının da esnekliğini ihtiyaçlarınıza göre tercih edebilirsiniz. Özellikle ulaşılması çok güç alanların aydınlatmasında tercih edebilirsiniz. Her alanda kullanılmak üzere her renkte şerit led ışıklar üretilmektedir. Şerit led ışıklar özellikle kendinden yapışkanlı bir sisteme sahiptir. Bu sayede metal yüzeylerde, ahşap yüzeylerde ya da cam yüzeylerde kullanılması da oldukça kolaydır. Kompakt bir boy ile her alanda tercih edilebilir.

Şerit Led Fiyatları

Şerit led fiyatları tercih edeceğiniz şeritlerin özelliklerine göre değişmektedir. Şerit özellikleri ve donanımları fiyatlar konusunda en belirleyici detayların başında gelmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.