Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Şerit Led Nerede Kullanılır

17-04-2021 22:50
Şerit Led Nerede Kullanılır

Şerit led, günümüzde hem evlerde hem de iş yerlerinde kullanılabilen, yeni nesil tasarruflu ve uzun ömürlü aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Bu özelliği sayesinde de fabrikalarda, iş yerlerinde, evlerde ya da farklı yaşam alanlarında güvenle tercih edilen aydınlatma çözümleridir. Kolayca monte edilebilme özelliği sayesinde de herkes tarafından kolayca kullanılabilmektedir. Şerit led ışıkları kendiliğinden yapışkanlı olan ve esnek yapısı ile her alanda kolayca kullanılabilen ürünlerdir. Bundan dolayı da herkes tarafından kolayca monte edilmektedir. Genel itibari ile 5 metrelik bir ruloya sarılı şekilde satışa sunulmaktadır. Led ışık sistemleri genel itibari ile;belirli aralıklarla kesilerek, ihtiyaca uygun şekilde kullanılmaktadır. Bu husus dışında ise uç uca ekleyerek de ihtiyaçlarınıza göre daha uzun bir şerit led de elde etmeniz mümkün. Bu sayede dilerseniz daha uzun, dilerseniz de daha kısa şekilde kullanma imkanını da sizlere sunmaktadır. Şerit led aydınlatma sistemleri en kısa tanımı ile 5V, 12V veya 24V DC gerilim ile çalışan bir aydınlatma modelidir. Piyasada en çok tercih edilen LED’ler 12V gerilimle çalışma prensibine sahiptir. Şerit LED‘ler, ekonomik fiyat ile aydınlatma ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu özelliği sayesinde de kullanıcılar için en tasarruflu ve ekonomik aydınlatma çözümüdür.

Şerit Led Çeşitleri

Şerit led çeşitleri her yaşam alanında kullanılmak üzere farklı renkler ve farklı özelliklerde tasarlanmaktadır. Özellikle enerji tasarrufu da sağlayan etkili aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Bu konuda öncelikli olarak dikkat edilmesi gereken en önemli konu şerit led markası olarak karşımıza çıkar. Şerit led markası, kullanım ömrü ve dayanımı açısından oldukça güçlü bir model olarak karşımıza çıkar. İç mekanda kullanım özellikleri oldukça zengindir. Salonda, mutfakta ya da banyoda kolayca kullanılabilmektedir. İç mekan için şerit led aydınlatma sistemlerini ihtiyacınız olan her alanda bu aydınlatma sistemlerini güvenle kullanmanız gerekmektedir. Bu aydınlatma sistemlerini tavana, dolaplara, vitrinlere, merdivenlere, televizyon ünitesine veya televizyonunuzun arkasına yapıştırarak monte şekilde kolayca kullanabilirsiniz. Dış ortamlarda ise şerit led ışık tercih ediyorsanız özellikle; suya, toza ve neme karşı dayanımı yüksek ürünler arasından seçim yapmaya özen göstermeniz gerekmektedir.Bundan dolayı da dış mekanlar için özel olarak tasarlanmış olan, piyasada silikonlu olarak tanıtılan şerit led ışık sistemleri arasından sizin için en uygun ürünlere karar verebilirsiniz.

Şerit Led Fiyatları

Şerit led fiyatları farklı ürün donanımlarında satışa sunulduğu için farklı fiyat aralıklarında satışa sunulmaktadır.Beyaz, Kırmızı, Yeşil, Mavi veya RGB olarak sınıflandırılan ürünlerin fiyatları da birbirinden farklı olmaktadır. Bu hususun ötesinde LED teknolojisinin tasarruflu ve verimli aydınlatma sistemini sitemizden kolayca bulabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.