Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Şerit Led Nedir

22-03-2021 11:07
Şerit Led Nedir

Şerit led, günümüzde en çok tercih edilen aydınlatma sistemleridir. Bunun en büyük sebebi ise oldukça tasarruflu bir aydınlatma sistemi olmasıdır. Şeritli led sistemleri bu özelliği ile iş yerlerinde, evlerde ya da fabrikalarda da yaygın şekilde kullanılmaktadır. Genel olarak şerit led sistemleri kendinden yapışkanlı esnek bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı da herkes tarafından kolayca monte edilmektedir. Genel itibari ile 5 metrelik bir ruloya sarılı olarak teslim edilmektedir. Ledler genel olarak belirli aralıklarla kesilerek, ihtiyaca uygun şekilde kullanılmaktadır. Bu konunun yanı sıra uç uca ekleyerek de uzatabilirsiniz. Bu sayede dilerseniz daha uzun, dilerseniz de daha kısa şekilde kullanabilirsiniz. Şerit led aydınlatma sistemleri en kısa tanımı ile 5V, 12V veya 24V DC gerilim ile çalışan bir sistemdir. Piyasada yaygın şekilde bulunan şerit LED’ler 12V gerilimle çalışma prensibine sahiptir. Şerit LED‘ler, ekonomik fiyat aralıklarına sahiptir. Bu sayede kullanıcılar için en tasarruflu ve ekonomik seçim olacaktır. Bu konunun ötesinde özellikle, kurulumu kolay ve ortamın görünümünü anında değiştirmektedir. Bu özelliği ile en işlevsel aydınlatma sistemlerinin de başında gelir. Enerji tasarrufunu da ön plana çıkarak şerit led modelleri arasından sizin için en uygun şerit led ışık çeşitleri ile aydınlatma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Şerit Led Çeşitleri

Şerit led çeşitleri ihtiyaçlara göre birbirinden farklı özelliklerde tasarlanmaktadır. Özellikle enerji tasarrufu da sağlayan etkili aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Bu aşamada öncelikli olarak dikkat edilmesi gereken en önemli konu şerit led markası olmaktadır. Şerit led markası, kullanım ömrü ve dayanımı açısından oldukça güçlü bir sistemdir. İç mekanda kullanım özellikleri oldukça zengindir. Salonda, mutfakta ya da banyoda kullanabilir. İç mekan için şerit led aydınlatma sistemlerini ihtiyacınız olan her alanda kullanabilirsiniz. Bu aydınlatma sistemlerini tavana, dolaplara, vitrinlere, merdivenlere, televizyon ünitesine veya televizyonunuzun arkasına yapıştırarak monte edilerek kullanılabilmektedir. Dış mekanda şerit led ışık kullanacaksanız; suya, toza ve neme karşı dayanımı yüksek ürünler arasından seçim yapmanız gerekmektedir. Bu sebeple de dış mekanlar için özel olarak tasarlanmış olan, piyasada silikonlu olarak tanıtılan şerit led ışık sistemleri arasından sizin için en uygun ürünlere karar verebilirsiniz.

Şerit Led Fiyatları

Şerit led fiyatları farklı ürün tasarımları söz konusu olduğu için farklı fiyat aralıkları söz konusudur. Beyaz, Kırmızı, Yeşil, Mavi veya RGB olarak sınıflandırılan ürünlerin fiyatları da birbirinden farklı olmaktadır. Bunun yanı sıra LED teknolojisinin tasarruflu ve verimli aydınlatma sistemini sitemiz üzerinden seçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.