Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Şerit Led Ne Kadar Enerji Harcar

04-09-2021 23:12
Şerit Led Ne Kadar Enerji Harcar

Pratik ve kullanımı kolay olduğu için açık veya kapalı tüm ortamlarda aydınlatma amacıyla tercih edilen şerit ledler, dekoratif görüntüsünden dolayı da birçok kişinin ilk tercihidir. Şerit led çeşitleri oldukça fazla olsa da, genellikle en çok tercih edileni 3 metre uzunluğa sahiptir. Daha düşük enerji harcamasıyla bilinen şerit ledlerin ne kadar enerji harcadığı birçok kişi tarafından araştırılmaktadır.

Şerit Led

Şerit led, kendinden yapışkanlı bir şerit üzerinde birden fazla led bulunduran ve ortamda hem aydınlatma hem de dekorasyon amacıyla sıklıkla kullanılan bir led çeşididir. Daha tasarruflu olması bakımından birçok led çeşidine göre daha çok tercih edilen bu ürün, kolay monte edildiği için de sıklıkla kullanılmaktadır. Enerji tasarrufu yüksek olan ve oldukça az enerji harcayan şerit ledleri dilediğiniz miktarda kestirip satın alabilirsiniz. Ortamın havasını değiştiren şerit ledler uygun fiyatlı olarak satılan aydınlatma ürünlerindendir.

Şerit Led Çeşitleri

Bükülebilmelerinden ve esnek bir yapıya sahip olmalarından dolayı yaşam alanlarını güzelleştirmek amacıyla kullanılan şerit ledler iki çeşit olarak satılmaktadır. Işık verme konusunda tek çipli ve üç çipli olarak ikiye ayrılan şerit led çeşitleri, iç mekan ve dış mekanda kullanılmak üzere de silikonlu ve silikonsuz olma özellikleri ile birbirlerinden ayrılırlar. Üzerinde tek çip olan ledler tek çipli şerit led olarak adlandırılırken, üzerinde üç çip olan ledler ise üç çipli olarak adlandırılmaktadır. Tek çipli şerit LED’in 1 metresinde 60 led mevcuttur. Birbirinden farklı renkleri bulunan bu led çeşidinin tükettiği watt miktarı 4.8 olarak bilinmektedir. Bir metresinde 30 led bulunan üç çipli led 8.4 watt gücüne sahiptir. Farklı renklere sahip olan bu led çeşidi, tek renkli LED’e göre ortamı daha yüksek performanslı olarak aydınlatır.

Şerit Led Fiyatları

Rengine, watt gücüne ve uzunluğuna göre değişiklik gösteren şerit led fiyatları, aydınlatma amacıyla şerit led kullanan birçok kişinin araştırdığı konulardan biridir. Kullanacağınız ortamın ölçüsüne göre şerit led seçtiğinizde fiyatı da ona göre belirlenecektir. Aydınlatma ürünleri içinde yoğun bir şekilde satılan şerit ledler birçok aydınlatma ürününe göre daha çok bütçe dostu olarak bilinmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.