Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Şerit Led Ne Kadar Elektrik Harcar

03-02-2022 00:05
Şerit Led Ne Kadar Elektrik Harcar

Şerit Led; günlük yaşamınızda devamlı karşınıza çıkan önemli bir aydınlatma materyalidir. Endüstriyel uygulamalarda, ev, eğlence sektörü, araç, tasarım dünyası gibi pek çok kişisel projelerde kullanılmaktadır.

Şerit Led

Şerit led aydınlatmalar; farklı renk, uzunluk, voltaj ve yoğunluklarda kullanılmaktadır. Şerit ledler, uyumlu aksesuarların yanında kolay şekilde soyulup yapıştırılan aralıkların sayesinde de monte işlemleri yapılmaktadır. Bu aydınlatma sisteminin monte edilme işlemlerinin de çok kolay olduğunu söyleyebiliriz. Şerit led ışıksistemi, tasarruflu olmasıyla bilinmektedir. Tasarruflu olmaları sebebiyle çok tercih edilmektedir. Bahsedilen bu led tipleri; hem kendinden yapışkanlı hem de esnek yapılı olmalarıyla bilinmektedir. Ortamın görünümünü o anda değiştirmesi yanında kurulumu da gayet kolay olmasıyla biliniyor.

Şerit Led Işık

Şerit led ışık çeşitleri özellikleri kapsamında gruplara ayrılmıştır. Onları şöyle sıralayabiliriz:

-Dijital(Adreslenebilir) şerit led, Analog şerit ledler, RGB şerit led, Tek renkli şerit led.

-Dış ve iç mekan kullanıma uygun şerit ledler; Silikonsuz ve silikonlu şeklinde sıralanabilir.

Şerit ledler aynı zamanda tek ve üç çipli şerit led olarak da karşımıza çıkmaktadır. Şerit led ışıkları ev dışında işyerlerinde de kullanabilirsiniz. Ürün tanıtımı, reklam faaliyetleri için; işyerinizin camlarına ya da tabela üzerine yapıştırabilirsiniz. Dış mekanlarda kullanılan şerit led ışık modelleri, suya dayanıklı ve silikonlu olmasıyla dikkat çekmektedir.

Şerit Led Fiyatları

Şerit led modelleri geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Şerit ledlerin model seçenekleri çok geniştir. O yüzden şerit led fiyatları konusunda da çeşitlilik olduğunu söyleyebiliriz. İhtiyaç, kullanım yeri ve kullanım amacı doğrultusunda şerit led ışıkların fiyatları belirlenmiştir.

Şerit led satın almayı düşünüyorsanız ilk önce; ne işe yaradığı ile özelliklerini bilmeniz gerekiyor. Led ışıklar, aydınlatma amaçlı olarak kullanılmaktadırlar. Aynı zamanda ev dekorasyonunda önemli bir bütünlük oluşturduğunu da söyleyebiliriz. Şerit ledlerle evinize renk katabilirsiniz. Tavanlara monte edilen şerit ledler, ortama şık bir görünüm kazandırmaktadır. Şerit led fiyatlarıher modelde değişiklik göstermektedir. O nedenle modelleri incelerken fiyat konusu da göz önünde bulundurulmalıdır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.