Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Şerit Led Ne Kadar Elektrik Harcar

17-12-2020 10:47
Şerit Led Ne Kadar Elektrik Harcar

Şerit led, oldukça tasarruflu bir aydınlatma sistemidir. Şeritli led sistemleri bu özelliği sayesinde yaygın şekilde kullanılmaktadır. Genel itibari ile şerit led sistemleri mevcut olan, kendinden yapışkanlı esnek bir yapıya sahip olduğundan tercih edilmektedir. Genel olarak 5 metrelik bir ruloya sarılı halde kullanıcıları ile buluşturulmaktadır. Ledler genel itibari ile belirli aralıklarla kesilmektedir. Bunun dışında uç uca eklenir ve dilerseniz daha uzun dilerseniz de daha kısa şekilde kullanabilirsiniz. Şerit led sistemleri genel itibari ile 5V, 12V veya 24V DC gerilim ile çalışan bir sistemdir. Piyasada yaygın olarak bulunan şerit LED’ler 12V gerilimle çalışma prensibine sahiptir. Şerit LED‘ler, ekonomik fiyat aralıkları sayesinde, kullanıcılar için en tasarruflu ve ekonomik tercihtir. Bu hususun yanı sıra özellikle, kurulumu kolay ve ortamın görünümünü anında değiştiren en işlevsel aydınlatma sistemlerinin de başında gelir. Enerji tasarrufu sağlayan şerit led modelleri arasından sizin için en uygun şerit led ışıklar arasından seçim yapabilirsiniz.

Şerit Led Çeşitleri

Şerit led çeşitleri model ve renk bakımından oldukça zengindir. Özellikle enerji tasarrufu için en etkili aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken en mühim konuların başında ise şerit led markası gelmektedir. Şerit led markası, kullanım ömrü açısından da oldukça avantajlıdır. İç mekanda kullanım için birçok farklı alan söz konusudur. İç mekan için şerit led aydınlatma sistemlerini dilerseniz tavana, dolaplara, vitrinlere, merdivenlere, televizyon ünitesine veya televizyonunuzun arkasına yapıştırarak da kolayca kullanabilirsiniz. Dış mekanda şerit led ışık kullanımı hedefliyorsanız özellikle suya, toza ve neme karşı dayanımı yüksek ürünler tercih etmeniz gerekmektedir. Bundan dolayı da dış mekanlar için özel olarak dizayn edilmiş olan, piyasada silikonlu olarak tanıtılan şerit led ışık sistemleri arasından seçim yapmanız gerekmektedir.

Şerit Led Fiyatları

Şerit led fiyatları satın alacağınız ürün özelliklerine göre değişmektedir. Beyaz, Kırmızı, Yeşil, Mavi veya RGB olarak sınıflandırılan ürünlerin fiyat farkları da buna göre değişmektedir. Ancak LED teknolojisinin sunduğu imkanlar sayesinde çok farklı renkleri de sitemiz üzerinden bulabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.