Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Şerit LED Kalitesi Nasıl Anlaşılır

04-09-2021 00:53
Şerit LED Kalitesi Nasıl Anlaşılır

Şerit led’ler, ışık yayan diyotlar ya da led lambalar olarak ifade edilebilir. Ev, ofis, cafe, restoran, mimari projeler gibi farklı kullanım alanlarına sahiptir. Giderek popüler hale gelen bu ışıklandırmaların kalitesinin anlaşılabilmesi için markasına bakmak gerekmektedir. Led ışıklandırmaların normal akkor ve halojen lambalara göre düşük güç kullanımları vardır.

ledler arasında karşılaştırmalar yaparak, daha az ısı üretimi yapan ürün tercih edilebilir. Bunun yanı sıra ledler arasında daha kaliteli bir seçim yapmak istiyorsanız, güçlü darbelere karşı dayanıklı ürünler tercih etmelisiniz.

Cata Şerit Led

Cata şerit Led lambalar, dimmer ayarlı kit içinde yer alan ışıklandırmalardır. Kendi içinde farklı özellikleri ve seçenekleri bulunan bu ışıklandırma sistemleri, uzaktan kumandalı da olabilmektedir. Özellikle, iç mekan aydınlatmaları için önemli bir değere sahip olan şerit led’lerin kullanım alanları günden güne genişlemektedir.

Ev, iş yeri, ofis, eğlence mekanı sahiplerinin tasarruflu bir aydınlatma deneyimi yaşayabilmeleri için Cata şerit led harika bir seçimdir. Çünkü bu aydınlatma sistemleri iç mekanların her alanında rahatlıkla kullanılabilecek özelliktedir.

Cata Şerit Led Çeşitleri

Her ışıklandırma sistemi gibi Cata şerit Led çeşitleri de kendi içinde değişkenlik göstermektedir. Çoğu zaman dekoratif amaçlı kullanılan bu ışıklandırmalar, çeşitlendirilmiş ürünlerdir. Kullanım alanınıza bağlı olarak; kaplamalı, hortum kaplı, kendiliğinden yapışan, sert ve yumuşak, darbelere dayanıklı ler’ler bulunmaktadır.

Kullanım alanlarınızı destekleyecek özelliklerdeki led’leri, nemli ya da nemsiz ortamlara göre de tercih edebilirsiniz. Örneğin, banyo ve mutfak gibi nemli ortamlar için uygun olan hortum kaplı led’leri tercih edebilirsiniz.

Cata Şerit Led Fiyatları

Cata şerit Led lambalar, işlevsellik, üretim şekli, teknik özellikleri ve buna benzer sebeplerden dolayı aynı fiyatlarda satışa sunulmaz. Bunun yanı sıra şeritlerin uzunluğu ve ürünlerin kalite düzeyi de fiyatlar üzerinde etkilidir.

Cata şerit Led fiyatları, model, teknik tasarım, dayanıklılık, ışık yayma düzeyi, uzaktan kumanda gibi özelliklere bağlı olarak kendi içinde ayrılmaktadır. Cata şerit led satın almayı düşünüyorsanız, oldukça uygun ve bütçe dostu fiyat aralıklarıyla satışa sunulan led lamba çeşitlerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.