Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Projektör Ne Demek

04-09-2021 23:01
Projektör Ne Demek

Projektör cihazları ortamlardaki görüntüyü büyük bir şekilde yansıtmak amacıyla kullanılan, ev, toplantı salonu, ofis ve kamu kurum ve kuruluşlarında sunum yaparken oldukça işe yarayan bir üründür. Net ve büyük bir görüntü verdiği için, sunum ve görüntülerin kalabalık mekanlarda topluluğa ulaşmasında projeksiyon cihazından destek alınır.

Led Projektör

Dış mekanların ve iç mekanların aydınlatılmasında kullanılan ve son zamanlarda oldukça popüler olan led projektör, fazla ışık yansıtma gücünden dolayı tüm ortamlarda kullanılmaktadır. Enerji verimliliği oldukça yüksek olan led projektörler,dış mekanlarda yapılan düğün, nişan gibi etkinliklerde de sürekli kullanılmaktadır. Yaydığı ışığın fazla olmasından aynı zamanda küçük olduğu için yer kaplamamasından dolayı da birçok kişinin favorisidir. Led projektörlerin ortamlarda kullanılmasının en önemli nedeni de gece fazla ışık yayması ve bu işlemin çok tasarruflu bir şekilde gerçekleşmesidir.

Led Projektör Çeşitleri

Led projektör çeşitleri, SMD led projektör ve COB led projektör olmak üzere ikiye ayrılır. Genellikle tek renkli olan ve tek bir cihaz üzerinden ışık yayan COB led, fazla miktarda ışık yaydığı için sıklıkla tercih edilmektedir. Diğer led çeşidi olan SMD LED’e göre daha uygun fiyatlı olarak satılmaktadır. Uygun olmasının bilinen en önemli nedeni, kurulumunun kolay olması ve işçiliğin daha az olmasından kaynaklanmaktadır. SMD led ise diğer led çeşidinden daha çok kullanılan ve modern ledlerin hemen hemen çoğunda olan led çeşididir. Daha çok led ampuller üzerinde kullanılan SMD led, şerit led üzerinde de kullanılmaktadır. Farklı renklerde ışık yaymasıyla bilinen SMD led ise daha maliyetli ve işçiliği yüksek bir projektör çeşididir. Bahçe aydınlatması ve tüm iç ve dış mekan aydınlatmasında rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Led Projektör Fiyatları

Led projektör fiyatları, projektörün watt gücüne, yaydığı ışığın azlığına veya fazlalığına veya projektörün büyüklüğüne veya küçüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Işığı yayacağınız alan büyük ve genişse daha yüksek watt gücüne sahip led projektör cihazı kullanılacağı için bu durumda maliyet de daha fazla olmuş olur. Farklı özelliklerine göre değişkenlik gösteren led projektörlerin rengine karar verdikten sonra bütçenize uygun olan bir projektör tercih edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.