Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Prizleri Tamamlamak İçin Kullanılan Çerçeveler Neye Göre Satın Alınmalıdır?

11-08-2018 22:54
Prizleri Tamamlamak İçin Kullanılan Çerçeveler Neye Göre Satın Alınmalıdır?

Prizler gündelik yaşamın deyim yerindeyse devamlılığını sağlayan ve sürekli olarak kullanılan yapılardır. Ancak genel olarak prizlerin kaba ve renksiz tasarımları ev, ofis, iş yeri ya da dükkanlara uyumsuz bir yapı sergilemektedir. Farklı renkte boyanmış duvarlarda, dizaynı özenilerek yapılmış alanlarda beyaz ve kaba elektrik prizlerinin olması olumsuz bir anlam yaratır. Bundan dolayı da günümüzde en tercih edilen yapılardan biri priz çerçeveleri olarak karşımıza çıkar. Priz çerçeveleri duvarın süslenmesine destek olan, duvar boyasına uyumlu bir yapı olmasını sağlayan yardımcı ögelerdir. Priz çerçeveleri evlerin ya da iş yerlerinin dizaynını tamamlayan yapılardır. Anahtar priz denildiğinde ilk olarak akla gelen tek prizler kaba ve tek renk prizlerdir. Teknolojinin gelişmesiyle beraber ürünlere ulaşmak hem fiyat hem de model açısından daha da kolaylaşmaya devam ediyor. Çeşitlerin çoğalması ile beraber priz çerçeveleri ya da elektrik çerçeveleri de zengin bir çeşitlilikte sunuluyor.

Priz Çerçeveleri Nedir?

Elektrik çerçeveleri olarak da tanımlanan priz çerçeveleri dizayn, tasarım ve duvar rengine prizlerin uymasını sağlayan aksesuarlardır. Eskiden yalnızca krem ya da beyaz renkli kaba elektirik çerçeveleri mevcut iken günümüzde oldukça çok çeşitlilikte priz çerçevesi bulmak mümkün. Duvar renginize göre arzu ettiğiniz desende ya da renkte çerçeve bulabilirsiniz. Anahtar priz adı verilen yapılar; iş yerlerinde, evlerde, ofislerde ve birçok alanda bulunan ampülleri açmak için kullanılabilir elektrik kontrol mekanizmasıdır. Anahtar priz; günümüzde yaygın olarak ayarlı anahtar priz şeklinde kullanılır. Anahtarlı prizler renkli biçim ve tasarımlarda üretilmektedir. Burada unutulmaması gereken renkli olan yapının çerçeve olduğudur. Bu priz çerçevesi renkli olmakla beraber çıkarılabilir özelliktedir. Bundan dolayı da arzu edilen zamanda değişiklik yapılabilir ve evin, ofisin, iş yerinin dizaynına, duvarın rengine göre değişiklik yapılabilir. Renk unsuru dışında anahtar prizler model olarak da oldukça farklıdır.

Elektrik Çerçeveleri Modelleri Nelerdir?

Elektrik çerçeveleri genel olarak birçok model ve desende üretilmektedir. Genel olarak en çok tercih edilenlerden biri olan ahşap anahtar priz modelleri ya da eskitme anahtar priz modelleri yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu unsurların dışında çerçevesi çıkarılarak renk değişimi ya da model değişimi yapılabilen anahtar priz modelleri de mevcuttur.

Priz Çerçeve Fiyatları Nedir?

Priz çerçeve fiyatları modele ve desene göre değişmemekle beraber kaliteye göre belirlenmektedir. Genel olarak yüksek olmayan fiyatları ile ön plana çıkan priz çerçeve fiyatları oldukça uygundur. Ancak genel olarak yalnızca anahtar priz değil tüm elektrik aksamlarında satın alınan parçaların kaliteli olması gerekir. Kalitesiz olan ürünlerin satın alınması uzun vadede sorunlara yol açabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.