Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Priz Seti Takılmasına Uygun Olan Mutlusan Kablo Kanalları Hangileri

03-12-2021 22:07
Priz Seti Takılmasına Uygun Olan Mutlusan Kablo Kanalları Hangileri

Priz setleri takılırken belirli bir kablo kanalına ihtiyaç duyar. Bu kablo kanalı ise Mutlusan ile sağlanır. Mutlusan kablo kanalları metre bakımından değişkenlik gösterir. İhtiyacınızın doğrultusunda doğru olan kablo kanalını tercih etmelisiniz. Genellikle priz seti için kullanılan Mutlusan kablo kanalı 100×500 mm’dir. Priz takılmasına uygun olan Mutlusan kablo kanallarının kapaklı ve kapaksız modelleri de bağlıdır. Model tercihi olarak hepsinin kullanımı uygundur. Özelliklerinin değişmesi kişinin isteklerinden ve tercihinden dolayı farklıdır.

Mutlusan Kablo Kanalları

Mutlusan kablo kanalları fiyatları ürünün ölüsüne ve çeşidine göre değişir. Küçük, orta ve büyük ölçekli kablolar arasında ister istemez fiyat farklılığı yaşanır. Kablolar genelde bütünüyle her çeşidiyle uygunluk gösterir. Mutlusan kablo kanallarının hem kaliteli olması hem de fiyatının uygun olması alıcılarını mutlu etmektedir. İstenilen ihtiyacı tam amacıyla karşılaması ve priz seti takılmasına uygun olması oldukça cezbedicidir.

Mutlusan Kablo Kanalı

Priz setleri takılırken kablo kanalına ihtiyaç duyar. Priz setlerini her kabloya uyum sağlamaz ve bu durum montaj sırasında zorluk çıkarır. Bu yüzden kablo kanalı alırken priz setine uygun olup olmadığı araştırılmalıdır. Priz setleri birbirinden farklı olduğu için kullanılacak olan Mutlusan kablo kanalı da farklı olacaktır. İyi bir araştırma yaparak alınması gerekir. Genel olarak priz setlerine uygun olan Mutlusan kablo kanalıdır. Hayatı kolaylaştıran bu kablo kanalı sizi çok uğraştırmadan priz setinin takılmasını kolaylaştıracaktır.

Mutlusan Eko Kablo Kanalı

Mutlusan eko kablo kanalı, kablo kanalları arasında en çok tercih ve tavsiye edilenidir. Ürünün bu denli tercih edilme sebebi en başta dayanıklı olmasıdır. Herhangi bir darbeye karşı dayanıklı olması onu diğer kablo kanallarına karşı popüler kılmaktadır. Suyun girişine karşı korunmasıyla prizlere su girmesini engeller. Elektriksel yalıtım özelliği en beğenilen özellikleri arasında yer alır. Tavanın ve duvarın yüzeyine pratik şekilde monte edilir. Aynı zamanda alev yaymayan bir üründür. Tüm bu özelliklerin hepsi Mutlusan eko kablo kanallarının kapaklı ve kapaksız modellerinde yer alır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.