Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Noas Lineer Led Aydınlatma İle Ofislerinize Farklılık Katın

07-06-2022 23:45
Noas Lineer Led Aydınlatma İle Ofislerinize Farklılık Katın

Aydınlatma doğru kullanıldığı takdirde ortamın atmosferini, havasını büyük ölçüde etkilemektedir. Özellikle çalışma alanlarında, ofislerde, iş yerlerinde aydınlatma oldukça önemlidir. Ofiste bulunan eşyalar, dekorasyon, mimari aydınlatma ile ön plana çıkarılabilmektedir. Bu sayede ofise gelen kişilerde iyi bir izlenim bırakmak, rahat hissetmelerini sağlamak, hoş bir karşılama sunabilmek adına aydınlatma oldukça etki yaratan bir faktördür.

Noas Aydınlatma

Aydınlatmanın doğru yapılabilmesi için mekan detaylı bir şekilde incelenmeli, özellikleri belirlenmelidir. Mekanda ön plana çıkarılmak istenen veya görünürlüğü azaltılmak istenen durumlar belirlenmelidir. Ardından doğru aydınlatma yöntemleri ile çeşitli alanlara vurgu yapılırken bazı alanlar ise arka planda bırakılabilmektedir. Ofiste uzun saatler çalışılabileceğinden aydınlatma ürünleri seçilirken gözü yormayan, çalışmayı kolaylaştıran aydınlatma ürünleri tercih edilmelidir. Aynı zamanda aydınlatma ürünü uzun saatler çalışabileceğinden ekonomik olması da önem kazanmaktadır. Ekonomik aydınlatma ürünleri arasında ise uzun kullanım ömürleri ile led ışıklar sıkça tercih edilmektedir. Ofislerde kullanılan Noas aydınlatma ürünleri yalnızca doğru aydınlatma sağlamakla kalmayıp tasarım, şıklık bakımından da ortamı etkileyebilmektedir. Ortamda kullanılan doğru aydınlatma ofiste gelenler üzerinde iyi bir izlenim bırakacağından ofislerde, iş yerlerinde aydınlatmaya önem verilmektedir.

Lineer Led Aydınlatma

Led aydınlatma ürünleri şekil, güç, kullanım alanı gibi özelliklerle birbirinden farklılaşmaktadır. Örnek olarak şerit led ışıklar, sıva altı led ışıklar, sıva üstü led ışıklar, sarkıt led ışıklar gibi çeşitler verilebilir. Sık tercih edilen led ışık çeşitlerinden biri ise lineer led aydınlatmalardır. Tavana doğrudan monte edilen modellerin yanı sıra sarkıt şeklinde kullanılan lineer led aydınlatma da bulunmaktadır. Kalınlık, uzunluk, monte edilirken tavanla kurulan açı gibi özellikler değiştirilerek mekanlarda şık tasarımlar elde edilebilmektedir. Lineer aydınlatmalar sıklıkla hastanelerde, okullarda, büyük iş yerlerinde kullanılmaktadır. Büyük alanları aydınlatmada ön plana çıkan lineer aydınlatmalar aynı zamanda küçük alanlarda da özel tasarımlarla, dekoratif olarak da kullanılabilmektedir.

Lineer Led Aydınlatma Fiyatları

Aydınlatma fiyatları kullanılan malzeme, boyutlar, güç kapasitesi gibi çeşitli faktörlerden dolayı değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle lineer led aydınlatma fiyatları için belirli bir fiyat aralığı söylemek oldukça zordur. Ek olarak fiyat araştırması yapılırken led ışıkların kullanım sürelerinin oldukça uzun olduğu göz önünde bulundurulmalıdır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.